Arama sonuçlarınız

1. Cixmypower

Stunt Bike için gerekli malzemeler

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Stunt yapmaya başladım fakat bu işi ilerletmek için stock bir motorla devam etmemeliyim. Bu yüzden motorda değişiklik yapmam gereken şeyler olduğunu biliyorum. Sizlerinde bilgileriyle 150 cc lik motorda ne gibi...
  2. Cixmypower

Motosiklet.neti tebrik ediyorum!!!

Mt Üyelerini kayırarak forum yapmışsınız bir çok bu şekilde forum var fakat biz burayı tercih etmişiz. Ama neymiş Bir mt üyesi arkadaşla Türkçe tartışması yaptıktan sonra Türkçeyi doğru kullanmamaktan ceza yiyorum Motosiklet.netteki son yazım yinede burda iyi vakit geçirdim benimle bilgilerini...
  3. Cixmypower

Honda Cbr 1000rr & Kawasaki Ninja ZX 10R?

Honda Cbr 1000rr mı Kawasaki Ninja ZX 10R mı ? Hangisi daha kullanışlı daha az problem cıkartıyo hangisi daha hızlı?
  4. Cixmypower

Selam Arkadaslar ^^

Benim İsmim Muhammed 18 Yaşında Skygo Sg125-30 racing motor kullanıyorum Aranıza yeni katılmanın heyecanıyla ne yazıcagımı bılmedıgım ıcın şimdilik herkese MERHABA:cherry::queen:
  5. Cixmypower

Diğer Çullas Grup Skygo Sg125-30 KULLANICILARI/BİLGİ PAYLAŞIMI

Ben Skygo sg125-30 Aldım Ama Arızalı bır motordu ucuza aldım suanda yaptırıyorum motordan memnunum aslında ama kullanıcıları varsa onlardanda yorum beqlıyorum yada arkadaslarında falan olan varsa bilgilerini paylaşabilirlerse cok makbule gecer simdiden teşekkürler...
  6. Cixmypower

Çullas Grup Skygo Sg125-30 İcerii!!

Merhaba Arkadaslar Ben Skygo Sg125-30 kullanıcısıyım Fakat Motorumda Bazı Eksıkler Bulunmakta Onları Tamamlamam Gerekıyor Ama Zeytinburnunda Oturuyorum Bana Yakın Servis Yoq En Yakını Karaköydeymis Ama ne bi Site Ne bi telefon bulabıldım Grenaj falan lazım eger bırısı yardımcı olursa cok makbule...