Arama sonuçlarınız

1. 2

Honda Activa Arıyorum

Arkadaşlar Şanlıurfanın Viranşehir ilçesinde öğretmenim. kazası darbesi olmayan ticari amaçla kullanılmamış (tüpçü, servis motoru olmayan) temiz Honda Activa arıyorum. (bir kaç aydan beri) ancak hiçbir sitede böyle bir ilana rastlayamadım. sahibinden.com'a baktım. satılık activa var ancak...
  2. 2

Honda Activa Net Ölçüm

Arkadaşlar honda activa 1 lt benzin ile kaç km gidiliyor. bunu bizzat ölçen, activası olan bir kardeşimiz varmı. (benzin fiyatı sürekli değiştiği için kilometrede yaktığı kuruş hesabı pek sağlıklı olmuyor.)
  3. 2

Diğer Motoran moreno 100

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Tecrübeli motor kullanıcı ağabey ve kardeşlerimizin tavsiyelerine çok ihtiyacım var. 3 aydır scooter motorları araştırıyorum. En sonunda MOTORAN MARKA, MORENO 100 modelli scooter motosikleti almayı düşünüyorum. Güzel bir scootere benziyor. Ancak bu motor hakkında...
  4. 2

Bu Scooterı Kullanan Varmı?

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Tecrübeli motor kullanıcı ağabey ve kardeşlerimizin tavsiyelerine çok ihtiyacım var. 3 aydır scooter motorları araştırıyorum. En sonunda MOTORAN MARKA, MORENO 100 modelli scooter motosikleti almayı düşünüyorum. Güzel bir scootere benziyor. Ancak bu motor hakkında...