Arama sonuçlarınız

1. pursue

Sadece 7900 YTL! İlk Gelen Alır!

Sadece 7700 YTL! Burgman 400! Acele Edin! Model: Suzuki Burgman 400 Yıl: 2006 (2007 Trafik Çıkışlı) Km: 23000 (Uzun Yol ve Otoban Km) Renk: Füme İrtibat: Hasan 0 532 276 19 44 Fiyat: 7700 YTL Bu fiyatı kaçırmayın! Bulabileceğiniz en uygun fiyatlı, kazasız, bakımlı, çok iyi kullanılmış...
  2. pursue

KAÇIRILMAYACAK FİYAT! Çok uygun fiyata, tertemiz 2006 Burgman 400

MODEL: SUZUKI BURGMAN AN 400 YIL: 2006 (2007 TRAFİK ÇIKIŞLI) KM: 23000 (UZUN YOL VE OTOBAN KM) RENK: FÜME İRTİBAT: HASAN 0 532 276 19 44 FİYAT: 8100 YTL BU FİYAT SADECE 7 TEMMUZ`A KADAR GEÇERLİDİR!!!! PAZARLIĞINI YAPTIĞIM BİR BAŞKA MOTORU ALMAK İÇİN BU SÜRE İÇİNDE ELİMDEN ÇIKARMAM LAZIM...
  3. pursue

Son Fiyat. Çok Uygun Tertemiz 2006 Burgman 400!

FİYATI DÜŞTÜ!!!!! ÜLKE DEĞİŞİKLİĞİNDEN ÖTÜRÜ SATMAK İÇİN SON BİR HAFTAM. ALICILAR VARSA DİKKATLERİNE! KAÇIRMAYIN! Mayısta fiyatı yine yükselecek! Satılık: Burgman AN 400 Model: 2006 (2007 çıkışlı) Km: 22,600 Renk: Füme Ön-arka disk fren, ELCİK ISITMA VE İKİ HELD MARKA KASK BEDAVA bakımları tam...
  4. pursue

Ülke Değişikliğinden Çok Acil Satılık 2006 Burgman 400! Fiyatı Kaçırmayın!

FİYATI DÜŞTÜ!!!!! ÜLKE DEĞİŞİKLİĞİNDEN ÖTÜRÜ SATMAK İÇİN SON BİR BUÇUK HAFTAM. ALICILAR VARSA DİKKATLERİNE! KAÇIRMAYIN! Satılık: Burgman AN 400 Model: 2006 (2007 çıkışlı) Km: 22,500 Renk: Füme Ön-arka disk fren, ELCİK ISITMA, bakımları tam Şehir: İstanbul /Sarıyer Fiyat: 8,400 YTL İrtibat...
  5. pursue

2007 çıkışlı BURGMAN! BU FİYATA! ELCİK ISITMA ve brandalı!

FİYATI DÜŞTÜ!!!!! Satılık: Burgman AN 400 Model: 2006 (2007 çıkışlı) Km: 21,500 Renk: Füme Ön-arka disk fren, elcik ısıtma, bakımları tam Şehir: İstanbul /Sarıyer Fiyat: 8,750 YTL İrtibat için: Hasan - 0 532 276 19 44 (Özellikle saat 13.00'den sonra arayabilirseniz daha rahat yanıtlarım.)...
  6. pursue

Kazasız, bakımlı, az bulunan Füme rengi 2006 Burgman 400 ACİL SATILIK!

Ilanı Başlığını Güncelleyemediğim Için Yeni Başlık Açmak Zorunda Kaldım...
  7. pursue

"scala Rider" Intercom'u Nasil Bilirsiniz?:)

Bir yılı aşkın süredir motora binerken intercom kullanıyoruz. Yunanistan'dan aldığımız kullanışlı alet, kablolu ve sadece sürücü ile artçı arasında iletişim sağlıyor. Ben yüzde 80 artçı olduğumdan genelde kontrol mekanizması montumun cebine takılı duruyor. "Sesi aç-kapa, kabloyu sök" işlemleri...
  8. pursue

Intercom'u tamir ettirmem lazım?Nereye gitmeliyim?YARDIM LÜTFEN

Arkadaşlar, Bir-iki gün içinde uzun yola çıkacağız. 2 sene önce aldığımız intercom'da temassızlık olmaya başladı. Birileri "getir yaparız" dedi, verdik daha beter halde geldi! O yüzden bu işlerden anlayan, işini ciddiye alan bir elektrikçiye ihtiyacımız var. Intercom vb. şeylerin tamirini yapan...
  9. pursue

Komadaki Erdal Hoca için elele verelim!

Bir arkadaşımın ricası üstüne aşağıdaki duyuruyu yapmak istedim. Sitede bu kazanın haberini aradım ama bulamadım. Belki aranızda dalış yapanlar da vardır ve katılmak isterler. Ben vesileyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kazada başrolde bir minibüs bir de motor var. Başından ağır darbe...
  10. pursue

2005 Burgman 400 arıyorum!

Arkadaşlar, Emektar UH 150'mi sattım. Şimdi abisi 400'ün peşindeyim 2005 model mümkünse 10bin km'nin altında, lacivert hariç!, temiz bir motor arıyorum. Bütçem 8bin-maksimum 8bin 500 (belki) YTL. Satan varsa ya da satanı bilen varsa yardımcı olsun lütfen. (şu anda bu sitede ilan yok çünkü)
  11. pursue

Satılık BURGMAN UH 150

İlanı kaldıramadığım için silmek zorunda kaldım. Kusura bakmayın!
  12. pursue

Avrupa yakasında ÖZEL Suzuki servisi?

Arkadaşlar, Altan motor (Anadolu'da olduğundan) ve Fevzi Usta (Maslak) dışında bir ÖZEL Suzuki servisi tavsiye edebilecek olan var mı? Şöyle samimi, güvenilir...? Çok acil ihtiyacım var! :(
  13. pursue

Güvenilir bir ustaya-özel servise-ihtiyacımız var

Merhaba, 150'lik Suzuki Burgman'ımızın ufak bir servis işi var. Her zaman gittiğimiz suzuki servisi çok yoğun olduğundan işimiz ertelendi. Ancak tatile çıkacağımız için işimiz de acele. Bu yüzden ne zamandır aklımda olan bir soruyu sormak istedim. Motoru aldığımızdan beri bir özel servis...
  14. pursue

Yunanistan için uluslararası ehliyet şart mı?

Merhaba arkadaşlar, Eşim ile birlikte forumlarda okuduğumuz gezi yazıları ağzımızı sulandırmaya başlayınca Yunanistan'a motosikler ile gitme kararı aldık. Ancak sonra süremizin kısıtlılığı ve pek çok teknik detaydan ötürü dedik ki "en yisi gidelim ama oradan motosiklet kiralayalım". Ancak...
  15. pursue

Kafayı intercom'a taktım ama yardıma ihtiyacım var:)

Arkadaşlar, Başlıkta da dediğim gibi bu aralar kafayı intercom'a taktım. Şehiriçi ya da şehirdışı seyahatlaerimizde arada sırada birbirimizle sohbet edebilmek ya da önemli konularda uyarıda bulunabilmek için basit bir sistem arıyoruz. Tabii önce biraz "search" yaptım. Forumlarda bu konuda bir...
  16. pursue

Kendim sordum öğrendim-A2 ehliyeti ile ilgili -merak edene

Merhaba, Dün açtığın A2 ehliyeti için trafiğe ödenecek para ile ilgili forum başlığı kilitlendiği (!) için bu başlığı açtım. Umarım işine yarayan olur:) Gerçi ben o başlığı açmadan prometheus'un 2004 tarihli yazısını okumuştum. Zira sıkı takipçisiyin forumun ve soru sormadan mutlaka ilgili...
  17. pursue

Motor için kilit..şu kalın ve 2 metre civarı olanlardan

Merhaba, Motoru aldıktan sonra tahtakale'de kilit almak için biraz dolaştım. ama şu en kalın olan ve 2 metre uzunluğuındaki halat kilitlerden..Bana daha önce birileri 40-45ten fazla verme dediği için kafamda o rakamla gittim ama 55'ten aşağı inen esnaf olmadı. Böyle bir kilit alan ve...
  18. pursue

Motorlar nihayet basında yer alıyor...

Az önce bir yandan işimi yaparken bir yandan da 7. vites programını izledim..Ben de bir medya mensubu olduğum için motor ve motorcuların yazılı/görsel basında daha çok yer alması taraftarıyım. 7. viteste honda'nın motosiklet eğitimene dair kısa bir tanıtım yapılmış...İnsanlar motorcuları ya çok...

Yeni mesajlar