Arama sonuçlarınız

1. MuFFler

Edirne Ötesine Plan

Tüm iki teker sevdalılarına selam olsun, Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istediğim konu yurtdışına motosikletle seyahat. planlanan güzergah istanbuldan yunanistan oradan da italya. Kız arkadaşımla hergün kenara birşeyler atarak en azından benzin ve konaklama paralarını biriktirmeyi...
  2. MuFFler

Ankara Dikimevi tamirci

herkese günaydın, Ankara Dikimevinde ya da yakınında önerebileceğiniz tamirci var mı? çok iyi fiyat-kalite aramıyorum acele yağ değiştirmem ve ön teker ses çıkartıyor ona baktırmam gerekiyor.
  3. MuFFler

3ün 1i ama hangi biri? (chopper)

herkese selamlar, Uzun süren araştırma ve daldan dala atmalamarım sonucu bir düşük cc chopper la aktif motosiklet hayatına başlamaya karar verdim. Seçeneklerimi 3 modele indirdim. motor tecrübem scooterla sınırlı ama 4tekerde 10.000km barajını aştığımdan viteslilerde de sudan çıkmış balık...
  4. MuFFler

hoşbuldum

Herkese selamlar, birkaç aydır forumu keyifle takip ediyorum. itü 3.sınıf jeof. müh. öğrencisiyim Daha a2 ehliyetim bile yok ama yakın zamanda almayı düşünüyorum. motor için de biraz para biriktirmem gerek, nerden baksan 8-9 ay. başınızı ağrıtmaya geldim:cherry: , şimdilik sadece selam, Ali

Yeni mesajlar