Arama sonuçlarınız

1. S

hayırlı sürüşler arkadaşlar size bi sorum olacak

slm ben çin işi bir motor aldım motordan şikayetim yok arkadaşlar kafamı karıştırdılar düz yolda 80 90 rahat gidiyor ama ufak teker oldugu için düşersin dediler kaza riski kayma filan olurmu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çok tşkler çok yakıyo bide hava filitresine hava tuttum...
  2. S

eliktirik sorunundan anlayan arkadaşlar yardımcıolursanız sevinirim

çin işi scoder motorum yıkadıktan sonra kontak açık durumdaken sinyal sesi geliyo ama sinyal açık değil ken :pr: sinyalin çalışmasında sorun yok ama tık tık ses geliyor açmadan yardımcı olursanız sevirim arkadaşlar bide yıkarken nerelere su tutmalığımm tşkler:pale:
  3. S

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

scooder 150cc motor aküsü motoru hiç çalıştırmassak kaç günde biter 1 hafta çalıştırmayıncaakü bitiyo:pr:tırrrr ses geliyo far sinyal çalışıyo motor çalışmıyo bide birşey sorcam ustalar 150 cc scooter ne kadar yakar kmde yada 7 ltye ne kadar gider bilen varmı :silent:
  4. S

slm arakadaşlar aranıza yeni katıldım

slm arkadaşlar öncelikle bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben yeni 150cc shenke marka 2.ci el başladım dogrumu yanlışmı yaptım siz daha ii bilirsiniz 12 ay taksitle 1bin tl aldık allah herkese kazasız sürdürmeyi nasip etsin soruma gelince arkadaşlar ayak marşından çalıştırınca bazen...

Yeni mesajlar