Arama sonuçlarınız

1. K

50cc 90cc

s.a benim keeway hurricane 50cc bir motorum var 2 zamanlı bu motorun aynısı olan sadece 90 cc olması bir farkıdır.ben benim 50ccye bu 90 ccnişn parçaları olurmu silndir piston vb olursa nasıl bir yol incelemeliyim
  2. K

sudan çalışmıyor

s.a arkadaşlar bugun motorumla araziye girdik malum toz toprak çamur oldu arkadaşdada kanunı atv var kendi motorunu hortumla yıkıyordu benmkinide yıkadı ve ondan sonra marş almadı atv çalıştı benm bütün uğraşlardan sonra çalışmadı motorum keeway hurricane 50 2 zamanlı
  3. K

Modifiyeeee

S.A arkadaşlar önceden söylimde ben yok sat para harcama demeyin alan yok motoru benim motorum keeway hurricane 50cclik 2 zamanlı bir motor 30-40km hız arasında gidip geliyor ama ben bundan sıkıldım bu motora 70cclik silindir piston taksam sorun olurmu başaka parçaları değiştirmem gerekiyormu...
  4. K

bu motor bitirdi beni.....

s.a keeway hurricane 50cc 2 zamnlı motorum a 2bin km önce silindir piston sekman değişti hızı ve yürürü iyiydi tabi rodajdan sonra aradan 1500-1600 km gectikten sonra hızında ve çekişinde büyük problem oldu su anda motor önceden zıııııııııı die bir sesi varken suanda ince bir rüzgar sesi gibi...
  5. K

artı eksi aküüüü

yine ben yine bir sorun arkadaşlar dalgınlığıma gelip akü kutup başlarını yanlış taktım ve arkasından sorunlar motor kafayı yedi farla calısmıyor ampüller patladı gösterge ısıgı yanmıyor alarmı bozuldu komple elektrik tesisatımı değişecek yoksa makinemi kurtarabilirmiyiz.bi motor ustasına...
  6. K

keeway

öncelikle merhabalar herkese.Motorumla yolda gidiyordum.hersey normaldi tam durucam rölanti birden yükseldi stop ettim.sehpaya aldım motoru çalıştırdım ve rölantiyi ayarladım düzeldi ama 1-2 dk gittikten sonra gazı kesmeye başladı.az bi gaz verince gidiyor.ama biraz daha basınca gazı...
  7. K

keewaye karbüratör

keeway hurricane 50cc motorumda karbüratöründe sorun oldugunu anladım.yarım gazda gidiyor biraz daha gaza basınca sesi kesilmeye başlıyor motorun.benzin çekmediğini düşünüyorum karbüratör gazı bırakınca normal çalışıyor motor.veya başka bi sorun olabilirmi?bu motorun sıfır karbüratörü 160 tl bu...
  8. K

karbiratörmü?

s.a benim keeway hurricane motorum var ama yolda giderken çeyrek gazda gidiyor normal biraz daha gaz verince motorun sesi solugu kesiliyor.gazı kesiyor gazı bıraktınmı ne yapmam gerekiyor..tekrar eski haline dönüyor karbiratörden olurmu acaba?
  9. K

benzinde sorun

arkadaşlar dün yolda kaldım akşam benzinim bitti ve bugun benzin bidonu bulamadıgımdan bi 5lt su bidonuyla gittim benzinciye şişe hafif nemliydi ve hafif damlalr varıd su damlaları benzini aldım ve motora koydum çalıuştı ama yolda giderken gazı verince stop etcek gibi sesi solugu kesiliyo gazı...
  10. K

otomatik jikle

merhaba benim motoruma yeni piston sekman silindir atıldı.motor ustası motorun alışması gerekiyor dedi 200-300 km kadar motor boguluyo gibi oluyo sordum dediki otomatik jikle var dedi motor sıfır yapıldıgı için açılana kadar böyle olur jikle kendini kapatır deedi.birde gazı sona yapıştırınca bi...
  11. K

Satılık kewaay hurricane 50cc

s.a MOTORUMU SATMAK İSTİYORUM SON DERECE ŞIK VE KULLANIŞLIDIR İLK BAŞLIYANLAR İÇİN İDEAL BİR MOTORDUR.AZ YAKAR GÜCÜNE GÖREDE İYİ GİDER.ÇİN MALLARIYLA KIYASLAMAYIN.MOTOR 8 BİNDEYDİ AMA SIFIR MOTOR YAPILDI.PİSTON SEKMAN SİLİNDİRİ DEĞİŞTİRDİM ORJİNALLERİYLE.ALARM ÖN BAGAJ VE 2 BAGAJI DAHA...
  12. K

keeway silindir

merhaba benim motor arıza yapmıstı silindir pistonu değiştirdim ama silindiri temiz saglam arızalı değil 7 bin km kullanıldı 2.el silindiri satsam ne kadar eder orjinal keeway hurricane silindiri
  13. K

keeway hurricane 50cc

s.a keeway hurricane 50cc çok arıza çıkaran bir motormudur acaba.
  14. K

motorda ısınma sorunu

ben daha öncede bi konu acmıstım ancak çözüm bulamıyınca bu konuyu açtım şunu anladım gaz verince stop etmiyor motor ısınınca stop ediyor motor bi gün çalışmayınca ertesi gün çalıştırınca 2-3 dk gidiyor ama motor ısınınca stop ediyor beyinden veya başka neden kaynaklanabilir.yardım edin lütfen
  15. K

Arızalı keeway hurricane 50cc 2 zamanlı

S.A 3 gün önce aldığım motor keeway 50cc sorunsuzca biniyordum ama bugun yolda kaldık istop ediyo çalıstırıyorum gaz veriyorum yine istop ediyo bunu 5-6 kere denedim olcak gibi değildi elimde getirdim.2zamanlı olduğu için yağ deposunada bugun yağ koymustum yagı koyduktan sonra 15-20 km gittim...