Arama sonuçlarınız

1. RiDeR_C@N

isim düşünüyorum..

arkadaşlar iki hafta içinde bir arkadaşla beraber bi motosiklet servisi kurma kararı verdik ama servis için değişik güzel çekici bir isim bulamadık bana bu konuda yardım edermisiniz.. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler:rendeer:
  2. RiDeR_C@N

İstanuL MT Hadi Mangal Yapalım organizasyonu

Arkadaşlar sonunda marmaristen motorumu getirttim ve bi buluşma ayarlamak istedim kafamda şuan için bir mangal etkinliği var bunun için Yeşilköy taraflarını düşündüm nedersiniz? etkinlik tarihi olarakta 13.03.2010 tarihi cumartesi akşamını düşünüyorum katılmak isteyen arkadaşlar yazsınler...
  3. RiDeR_C@N

motorumu getirmem lazım lütfen!!

arkadaşlar ben bildiğiniz gibi marmaristen yeni motorumu aldım ama şuan istanbulda çalışmaktayım gelirken motorumu orda bıraktım ama şimdi motorumuda getirmek zorundayım istanbula nasıl getirebilirim aklıma otobüs firmaları geliyo ama bikaçtanesiyle görüştüm otobüsle taşımadıklarını söylediler...
  4. RiDeR_C@N

marmaris buluşması

arkadaşlar daha öncedende söylediğim gibi bugünden itibaren yeni motorumu almış bulunmaktayım ve bunu en güzel şekilde sizlerle beraber kutlamayı düşünüyorum eğer sizde yanımda olursanız 28.02.2010 pazar günü bir buluşma organizasyonu yapmak istiyorum (şimdiden söyleyim pastalar benden:P)...
  5. RiDeR_C@N

Yeni Motorumu aldım!!!

arkadaşlar biraz önce senetle satış yapan biryer buldum ve motorumu aldım yalnız şöyle birşey var motorun markası RHON modeli LH 150 T sahibinden.com dan araştırdım ama böyle bir motor göremedim dış görünüşü mondial 151 rs ile aynı sizce bu markasını bile bulamadığım motoru almakla aptallıkmı...
  6. RiDeR_C@N

senetle motor yardım lütfen!!!

Merhaba, arkadaşlar ben yeni bir motosiklet almak istiyorum marmariste oturuyorum ve kredi kartım olmadığı için senetle almak zorundayım burda bir kaç tane motorcuyla görüştüm ama senetle satış yapmadıklarını söylediler motor almayı çok istiyorum ne olur yardım edin 2.el yada sıfır farketmez en...
  7. RiDeR_C@N

yeniden bir araya gelme organizasyonu

arkadaşlar ben eski üyelerden parpiline düşündümde bir araya gelmeyeli çok uzun zaman oldu ve bugün bir buluşma ayarlayalım dedim yani buluşma tarihi 09.02.2010 mekan olarak Fahrenheit ı seçtim Halkalı toplu konutları yani yeni adıyla (Atakent) soyak olimpia kentin içinde fransız mutfağıyla ünlü...

Yeni mesajlar