Arama sonuçlarınız

1. bsalur

Ankara'da Kaza

Dün (18.04.2010) öğlen, Ankara Bahçelievler 7. cadde girişinde arkadaşlarla oturuyoruz. Bilmeyenler için hızlı bir şekilde yer tarifi yapayım. Bir yol düşünün kavşaktan bu yola girdiğinizde bu yolun ilk 50 metresi çift yön snr tek yöne düşüyor. bu 50 metre içerisinde sağ tarafta bir benzinlik...
  2. bsalur

Istanbuldaki arkadaşlar yardım!!!

İstanbuldaki arkadaşlarım sizden bir konuda yardım talep ediyorum. Bir motosiklet buldum. Satın almak istiyorum.. bu benim ilk motorum olacak.. Motordan baksamda anlamam.. Önümüzdeki hafta sahibi motorun 15000 km bakımını yaptıracak.. Sizlerden biri bu bakımlar yapılırken motora bir göz atabilir...
  3. bsalur

Dostlar, Hyosung RT 125 Arıyorum

Arkadaşlar merhaba, Başlıktada belirttiğim gibi satın almak üzere hyosung RT 125 arıyorum. Haliyle motorun durumu çok mühim.. sahibinden.com'dakilere baktım bunun dışında makul fiyatta bilen, duyan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
  4. bsalur

Motosiklet Tutkunları Yardımınıza İhtiyacım Var

Değerli arkadaşlar, küçüklükten beri olan motorsiklet tutkumu ancak hayata geçireceğim. Pek çok kişi gibi bende karar veremiyorum ve sizlerin deneyim, gözlem, tecrübe ve bilgilerinize başvurmak istiyorum. Kıymetli bilgilerinizi benimle paylaşır ve yön verirseniz birgün bende sizlerle keyifle...