Arama sonuçlarınız

1. 5

150 lik scooter karbüratörü

bnm motorun şmdide karbüratörü bozuk cıktı cok benzin alıomus tıkanıo motor tam gaz verince , karbüratör sordum 65 , 80 dediler istanbulda daha ucuza bulabilirmiyim? karbüratörün bozuk olduğunuda tamirci şöyle anladı motoru kaldırıp gaz verdik çatır çatır sesler gelio gaz verince karbüratörmü...
  2. 5

Diğer Monero angel 150

Monero angel 150 kullanıcıları bilgi paylaşımı bu da bnm motor
  3. 5

hava hortumunun patlak olmasının sonuçları?

arkadaslar motorun hava hortumu yırtılmıstı bi yerden onu bantladı tamirci smdi bant acıldı galiba motor pof pof yapıo gaz kesio baska nasıl sonuçları olur bunun bu yüzden cok yakarmı?
  4. 5

konjektör değişimi

arkadaslar konjektörü deiştirmem lzm gbi gelio yeni akü aldım motoru calıstırdım dün ama motor bugün çalışmadı cok hafif ciyk ciyk sesler gelio acaba konjektörün bozukluğundanmı böyle yapıo bide marş rubleside bras bozuk uzun basınca marşa çalışıodu
  5. 5

MONERO ANGEL 150 yardım ediiinn

arkadaslar bugün bi motor aldım monero angel 150 aldığımda biseyi yoktu sonra 2 kişi bayırı cıkamadık sonrada pof pof yapıp tıkanmaya başladı acaba pistonlardamı bi sorun var
  6. 5

pof pof yapıp tıkanıor

arkadaslar bugün bi motor aldım monero angel 150 aldığımda biseyi yoktu sonra 2 kişi bayırı cıkamadık sonrada pof pof yapıp tıkanmaya başladı acaba pistonlardamı bi sorun var:pr:

Yeni mesajlar