Arama sonuçlarınız

1. mahonyy

Boyu boyuma huyu huyuma uysun dedik

geçen sene ybr 125 imi sattıktan sonra bir sene motorsuz kalıp 2. el cbr 125 alma planları yaparken tekteker ramço (ramazan can ) dostumunda desteğiyle sıfır km bir cbr 125 sahibi oldum yaklaşık bir ay önce buyrun resimler.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ben...
  2. mahonyy

Gitti Ramço'nun Ybr Aşkı Geldi Yeni Aşkı Honda CBF 150

Merhaba arkadaşlar genelde formda konu açanlardan biri değilim ama Tekteker_Ramço kardeşimin yeni alığı motoru görünce dayanamayıp bi konu patlatayım ramazcığımı çekiçtirelim diye....Ramazan kardeşim hiç beklenmedik bir şekilde 2013 Honda CBF150 aldı arkadaşlar söz sizlerde...
  3. mahonyy

Yamaha Ybr125 satılacak motor değil...

Merhaba MT dostları Bugün akşam işinden çıkarken çok süper yağmur ve dolu yağıyordu.Dedim motor ile gitmeyim diye ama sonradan kuzende ne olacak sadece ıslanırız gel gidelim deyince iyi gaza gelmiş oldum ve motoru çalıştırıp bastım gaza.... sonradan e5'e bi baktım her zaman trafik olan yolda...
  4. mahonyy

Mt kemik tayfa pendik gözdağında buluşuyor haydi millet...

arkadaşlar 16/10/2011 pazar günü saat 14 ,00 dan sonra pendik gözdağına mangal a çıkıyoruz.... amaç yeni arkadaşlarla tanışmak ve askerden dağıtıma gelen tekteker ramço ile hasret gidererek gülmek eylenmek ve karnımızı doyurmak.. gelecek kişilere göre mangal ve semaver temin edilecek...
  5. mahonyy

Siz hayal edin biz gerçekleştirelim

yine motoru parçalama işlemleri ile baş başayız. Söke taka motordan sıkıntımız kalmadı da sıkıntının asıl sebebi bizizz..Sahibinden.com da gezinirkken bulduğum carbon kaplamadan aldım ve dedimki ben bu karbon kaplamayı motoruma yaparımm..düşünsenenize karbon kaplamalı YBR125 :cherry: Ybr karbon...
  6. mahonyy

SKYGO SG100 2H (3 VALVE) Subap ayarı yardım!!

:pale:Motorumu yeni aldığımda motordan ses gelmiyordu birkaç gün sonra tamirciye gittim bakım yaptırdım ondan sonra motordan fazla ses gelmeye başladı...sorduğumda sibop ayarını biraz gevşettim dedi ayar oranını sorduğumda sen ne yapacaksın sorun çıkmaz diyor...ayara ben baktığımda şimdi 0,20...

Yeni mesajlar