Arama sonuçlarınız

1. 125URT

Mondial 125 URT hakkında yardım..

Arkadaşlar merhabalar. 125 urt sahibiyim ve yaklaık 1 yıldır motorum hiç çalışmadan memleketteki evin içinde yatıyor. Yarın gidiyorum kısmetse,gitmişken motorun yağını,filtrelerini vs değiştireyim diyorum. Yağ olarak Elf veya Castrol 10 40 yağ kullanmayı düşünüyorum. Ancak miktarı konusunda...
  2. 125URT

Mondıal 125 urt için hangi ampuller?

Arkadaşlar konuyu daha önce teknik bölümde açmıştım ancak hiç cevap gelmeyince buradada sorayım dedim. Bende Mondıal 125 Urt var. Ancak farlardan hiç memnun değilim.İçindeki ampulleri komple değiştirmek istiyorum.Yani 2 adet uzun/kısa hüzemli ampul,4 adet park lambası,1 adet plaka lambası olmak...
  3. 125URT

Mondıal 125 urt için hangi lamba çeşitleri?

Merhaba değerli arkadaşlar. Belki bilenler vardır yeni bir motosiklet aldık hayırlısıyla.. Genelde daha çok geceleri kullandığımdan farlar benim için önemli.Ancak sevgili ondıalin orjinal olarak taktığı klasik kısa/uzun ampuler beni hiç tatmin etmedi.Genelde uzunları yakarak dolaşıyorum ve bu...
  4. 125URT

Mondıal 125 urt izlenimler!

Merhaba değerli forum üyeleri. Foruma yeni üye oldum.Tabiki bu foruma üye olmama neden olan birşey var.Kendisi benim ilk motosikletim,canım,bebeğim,herşeyim... İsmim Can,17 yaşındayım... İstanbulda yaşıyorum ancak yaz tatillerinde ve arar ara yapılan tatillerde Kırklarelindeki evimize...