Arama sonuçlarınız

1. N

Diecast Motorsiklet Kolleksiyoncuları

Merhaba, Burada diecast kolleksiyonculuğa dair hususi bir sayfanın araştırdığım kadarıyla bulunmadığını gördüğümden böyle bir konu açmanın faydalı olacağını düşündüm. Yazıda bulunan bazı eleştirilerim sadece kendi kanaatlerim ve anlayışımdan ibaret olup, kesinlik taşımıyor elbette. Mümkün...
  2. N

Honda XL 650V Transalp kitapçıkları

Merhaba Arkadaşlar, Kendi motorumun kullanici elkitabına çay dökülünce taramaya karar verdim. Rapide yükledim. http://rapidshare.com/files/401488008/transalp_kullanici_elkitabi.rar pass:rideturkey Ayrıca Transalp'in servis manualinin linki de aşağıda...
  3. N

2006 Transalp için ikinci el yan çanta taşıma demiri ve çanta arıyorum

2006 model Transalp için ikinci el yan çanta taşıma demiri ve yan çanta arıyorum. Kappa veya givi olabilir. Givi yan çanta taşıma demiri PL167 yan çanta ise E360 kodlarını taşıyor.
  4. N

Merhaba

Herkese merhaba, Tanışma biraz da kendinizi tanıtmadır diye düşünüyorum. 1980 öncesinin hikayesini yaşayanlardanım. Bizim kuşağımız teknolojinin Türkiye'deki macerasının en canlı tanıklarıdır. 80 öncesinde motorsiklet kullanışı ile bugünkü merakı kıyaslarsak gelinen nokta muhteşem. Uzunca bir...

Yeni mesajlar