Arama sonuçlarınız

1. ACND

İlk turumu atabildim

Sonunda 14 gün aradan sonra motosikletim ile 19 km'lik bir tur yaptık ilk buluşmamızdı ve çokta güzel geçti. ama kendisini vites değiştirmeye ikna edemedim. 1. viseste 19 km'lik bir tur attım ve az öce geldim. mükemmeldi.:mrgreen:
  2. ACND

Plaka Takımı

Merhaba az önce plaka ve ruhsatları aldim. ama plakayı nasıl takacağım anlamadım yoksa bi ustaya mı götürmem gerek? :mrgreen:
  3. ACND

Benzin göstergesi çalışmıyor

ARkadaşlar motoru 4 gün önce sıfır aldım. Monial 150 KN model. Hiçbir sorun yoktu az önce kontağı açtım ve benzin göstergesinin çalışmadığını farkettim. 3 litrelik benzin var motorda bu sorun neden kaynaklanabilir?
  4. ACND

Kızlara el sallarken direğe çarptı

Az önce okudum haberi daha önce verildiyse kusura bakmayın. http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&ArticleID=1163806&PAGE=1&Date=27.11.2009&KategoriID=15 Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), (DHA) ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bayram ziyaretinden dönen aynı motosiklette...
  5. ACND

Motosiklet kargo?

Arkadaşlar motosiklet alacağım yakında (Honda CBR 125) bunu normal kargolar ile (yurtiçi aras vs) istanbuldan tekirdağa yollama şansım var mı?