Arama sonuçlarınız

1. S

yaşadığım yer için motor önerisi

merhaba İzmir- Urla'ya bağlı Zeytinler Köyü'ne 6 km uzaklıkta orman içinde bir koop. te yaşıyorum. Yollar taşlı ve çukurlarla dolu. Off roadcuların kullandığı bölgeymiş. En küçük ihtiyaç için bile bakkal en yakın köyde ve 6 km mesafede. Diğer ihtiyaçlar için Urla'ya kadar gitmek gerekiyor...
  2. S

Hangi enduro daha iyidir ?

Okudukça kafam iyice karıştı, her konu yüzlerce sayfaya ulaşmış ve sonu gelmeyen konular başlıklar var ardarda. İşin asıl kötüsü, yazılan çoğu mesaj çok ciddi değil. Kimisi kendi motoru olduğu için övüyor tabansız yere, kimisi eğlencesine övüyor yada kötülüyor ve yüzlerce sayfa okuduktan sonra...
  3. S

keeway 150cc, 250cc ?

arkadaşlar kış bitince nisan gibi motor almayı düşünüyorum. forumu sürekli okuyorum takip ediyorum, şu ana kadar keeway de fikrimi sabitledim. zaten görünüşünü beğeniyordum yorumlarla birlikte en iyi marka olduğunu anladım. benim öğrenmek istediğim ilk başlangıç motoru için acaba superlight...
  4. S

merhaba yeni katıldım aranıza

herkese merhabalar ben Onur Ankara dan henüz motorum yok :( ama son günlerde motor aşkı depreşti yeniden ve bu sefer sonuca ulaşıcam bir motor alıcam artık, yıllardır öyle uzaktan özendim imrendim durdum ama alamadım fırsat olmadı biraz da ekonomik tabi.. artık neyseki yetecek para kazanıyorum...