Arama sonuçlarınız

1. Zealist

bu aylarda hiç bmw görmüyorum?

bir gün çok param olur da GS alırsam diye çok korkuyorum , bu kadar ezilmeyi kaldıramam .
  2. Zealist

SYM Jet 14 Evo Plus ve Honda SH125i arasında kaldım. Sizce hangisi?

hayırlı olsun kardeşim ne diyelim .
  3. Zealist

“Yolda kahve içmek isteyenlere çözüm: Kendi gidon bardak tutucumu yaptım”

abi gidonun sağına ve soluna aynı ölçeğe sahip 75 lik köpek öldüren şarap koysak denge sağlanır mı ?
  4. Zealist

Direksiyon sınavındaki saçmalık

gerçek dost acı söyler.
  5. Zealist

Motosikleti kışın kaç gün ara ile çalıştırmak lazım?

en fazla akü oturur aküyü değiştirmek zorunda kalırsın. dostum yanlış anlama lütfen akünün sıfır ne kadar ;? değiştirsen nolur değiştirmesen nolur lürtfen dert etmeyin bu kadar bunları sen motosikletini korumaya al için rahat etsin gerisi halledilir.
  6. Zealist

rodajı yapay zekaya yaptırmak

katılıyorum sana çünkü hararet çok yükseliyor ilk 180 km çok yorucu geçiyor, 2. aşama 180-400 km aralığında da 4 k devirde sınırlanıyor o da problem ama en azından 118 km/hızlara çıkabildiğin için bir nebze soğutma imkanın oluyor.
  7. Zealist

Yok hocam bajaj üretimi olanlar scrambler 400x olsa gerek belki de onlarda da vardır aynı sınırlama . Rodajı yapana kadar canını yiyorsun uzun yola çıkamıyorsun -ki uzun yola çıkıp sabit devirde sabit hızda gitmene de izin vermiyor , şehir içinde sürekli farklı devirlerde farklı vites...
  8. Zealist

diğer markaların güncel modellerinde nasıldır bilmiyorum ama triumph ilk 180 km 3 k devir'i geçmene izin vermiyor redline giriyor yazılımdan dolayı istesen de geçemiyorsun yani max 80 hız yapabiliyorsun . 180 km sonrası 5 k devir çevirmene izin veriyor max hız 118 km'lere tekabül ediyor 400...
  9. Zealist

Trident'e Veda, 765'e Merhaba

çok güzel bir tercih olmuş kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.
  10. Zealist

Haftasonu keyfisi yapalım SSLi

alet gergin hee çiçek
  11. Zealist

Kitapçığa Uymayan Distribütör

garantinin bitmesine daha ne kadar süre var ? servis başına ne kadar ücret ödüyorsunuz ?
  12. Zealist

Karar Verilemeyen Bir Kask Hikayesi...

Racing motor için inanılmaz iyi bence ama benim kafa vibratöre döndü 😂 titreşime de alışık değilim bir tuhaf oldum yani .
  13. Zealist

Karar Verilemeyen Bir Kask Hikayesi...

Hocam ben bir çılgınlık yapıp x-804 RS aldım çok konforlu hava akışı çok iyi ama aerodinamik yapısından olsa gerek 100 den sonra bir titreşim hissediyorum hatta öyle bir titreşim ki aynalardan uzaktaki araçlar çok belirsizleşiyor ve bu durum rahatsız edici . Tiger 800 Sport a Racing kask uygun...
  14. Zealist

Ücretsiz Güvenli Sürüş Eğitimi var mı?

ben 2 hafta önce motomaxtan alışveriş yaptım bana sürüş eğitimi hediyesi olduğunu söylemişlerdi günü birlik gelmiştim istanbula yararlanma imkanım yoktu. Faturam duruyor eğer sana devredebilme durumum varsa dönüş sağlarım.
  15. Zealist

Kask tavsiyesi

https://www.motomax.com.tr/alpine-motosafe-motogp-edition-kulak-tikaci Ben bundan kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim Denemediğin ürünü kesinlikle alma . Bana shoei (gt air 3 bir nebze ) ve schuberg olmuyor mesela . Hjc- Nolan - Shark tam oluyor, her kafa yapısı farklı markaların da...
  16. Zealist

Motosikletime PPF şeffaf kaplama yaptırdım

Hocam uzun kullanım sonrası yorumunuzu merak ediyorum hala memnun musunuz bir sorun oldu mu ? Çok sıcak yazlık bir bölgede yaşıyorum bir zararı olur mu sizce ?
  17. Zealist

Kask tavsiyesi

Hangi tarz motosiklet kullanıyorsun ? Önceden Bu soru bana çok klişe geliyordu ama gidip hayatımın hatasını yapıp racing kask aldım , 100’ü geçince kaskın içinde tornado çıkıyor 😂
  18. Zealist

Yılbaşına gelmeden özel bir tur

benim de gelebilmem pek mümkün değil ama destek olurum tebrikler bu güzel düşünce için.
  19. Zealist

Toprak Razgatlıoğlu'nun MotoGP Kariyeri

Açıkçası Daha tam olarak gerçek sınırlarını göremedi . Dünkü testte yeni v4 ‘e sahip sadece birer adet olduğundan düşmeyi göze alamadı , ilk defa kullandığı tamamen farklı bir motosikleti düşürmeden “ortalama” bir süre yapabiliyor olması bile büyük başarı -ki 4 yamaha sürücüsünden 3 tanesini...
  20. Zealist

Motosikletiniz ne kadar yakıyor?

hayır benim emektar 13 model 115 D'elighttan birazcık fazla yakıyor olması zoruma gitmek üzereydi her ortamda havasını atarım da şöyle iyi böyle iyi diye :D

Yeni mesajlar