Arama sonuçlarınız

1. yfurkan

chip tuning

arkadaşlar arabalara yapıldığı gibi motosikletlere de chip tuning yapılıp performansı arttırılabilirmi ? mesela cbr 125'e ?
  2. yfurkan

hypercharger

arkadaşlar V motorların yanlarına takılan bu parça ne iş görür :silent: içinde hava filtresi var gbi geldi bna resim eklemeyi bilmiyorum ekliyemedim :pale: ---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
  3. yfurkan

HD sportster 883

arkadaşlar harley davidson sporster 883 ün kaç hp olduğunu bilen var mı ? sitesinden sadece tork yazıyor beygir yazmıyor
  4. yfurkan

seyhan 250c

arkadaşlar cruiser motosiklet almak istiyorum seyhan 250 c yi tavsiye edermisiniz?yada fiyat olarak denk daha iyi cruiserler varmı ?
  5. yfurkan

harley davidson sportster

arkadaşlar sportster xl883c modelinin kaç bg olduğunu bilen varsa yazabiliirmi harley davidson türkiye sitesinde sadece tork yazıyor beygir yazmıyor
  6. yfurkan

ybr 125 hyosung gt250r

arkadaşlar başlangıç motorum ybr 125 konusunda karar kılmıştım ancak racing sevdiğim için bu aralar ikinci el gt250r kafama takıldı sizce ilk motor olarak gt250r kullanılabilir mi ?
  7. yfurkan

ybr 125

öncelikle selamlar foruma yeni üye oldum ilk motor olarak ybr 125 i düşünüyorum daha önce scooter deneyimlerim oldu fakat hiç vitesli motor kullanmadım sizce iyi ve kötü yönleri neler daha önce bu konu açıldıysa kusura bakmayın malum yeni üyeyim :cherry: