Arama sonuçlarınız

1. maerhan

Pis Hırsızlar

Yurtdışında bir motosiklet hırsızlığı: http://www.facebook.com/video/video.php?v=369828903508&ref=nf aman dikkat illaki kilitleyelim motorları...
  2. maerhan

Dün kaza yaptım...

Selamlar, Dün gece saat 03:30 gibi yoğun bir çalışma sonucunda yorgun ve uykusuzken arkadaşlardan eve dönmek için motora atladım ve Galatasaray'dan Beşiktaş'a sahilden gideyim dedim. Hava soğuk değildi, yerlerde ıslaklık - buz yoktu ve yollar bomboştu. Kabataş civarında 70-80 km ile giderken...
  3. maerhan

Kar Kızaklı Motosiklet :)

Herkese selamlar, nette gezinirken bu resime rastladım. Daha önce verildi mi bilmiyorum ama enteresan geldi.. Motor İsveç polisine ait. Daha önce verildiyse affola...
  4. maerhan

Sissy Bar Arkasına Led Stop Yapımı

Herkese merhaba. Hızlıca konuya gireyim. Bende Mondial 125 zn var. Aşağıdaki resimler bu modelin sissy bar yastığına ait, ancak bir çok model için de türetilebilir diye düşündüm. Öncelikle yastık kısmını söküp, içindeki sert plastik kısma ulaştım. Bu model için oldukça kolay oldu, çünkü...
  5. maerhan

Satılık Mondial 125 ZN 4500km de

Marka: Mondial Model: 125 zn Model Yılı: 2007 Km: 4500 Renk: Siyah Fiyat: 1100 TL Bakımları yapılmıştır. İhtiyaçtan dolayı satılmaktadır. Motor kesinlikle kaza, düşme vs. yaşamamıştır. Düzenli olarak anti pas uyguladım. İlgilenenler 0505 636 8964 no lu telefondan ya da [email protected]...