Arama sonuçlarınız

1. Y

0 mondial 150zc aldım motor silindir kapağından yağ kaçırıyor.

Merhaba; Yaklaşık 5 gün önce sıfır 2007 model sıfır mondial 150zc aldım. Yanlız motoru eve getirdiğimde motorun altından yağ damladığını rastladım, pek inanmadım. motora fazla yağ koymuşlardır onu dışarı atıyor zannetttim. Sonra bu 2-3 gün daha devam edince servisi aradım. Sorun olabilir motoru...
  2. Y

honda cbf 150 nasıl ?

ilk motor alacam. ilk mondial 150zc çok hevesliydim vazgeçtim hatta otobüste giderken almaktan vazgeçtim cebimde 1900 tl para ile :salut: çin malı telefondan çektiğimi çektim birde motordan çekmemek için şimdi hem fiyat hemde dayanıklılık olarak honda çok hoşuma gidiyor. alacığım motorla Ankara...
  3. Y

Bütün motosiklet.net üyelerine merhaba !

merhaba arkadaşlar gerçekten büyük bir siteniz var. ben r10.net webmaster forumunda takılırdım. mesleğim webmaster - web tasarımcıyım. motora merak saldığım için burdayım. hepinizi selamlarım merhaba.!! :queen::queen::queen:
  4. Y

mondial - asya motor - ramzey hangisi ?

Arkadaşlar İlk Motorum Olacak. Scooterler çok ama çok hoşuma gidiyor. Bugün çankırı cad. gittim inceledim. mondial 150zc tasarım olarak mükemmel bir motor - 1900 peşin dediler Asya 150-t1 19t çok kalıplı ve şık - 1800 peşin dediler Ramzey Biraz Pahalı ama kaliteli birşeye benziyor. - 1947...