Arama sonuçlarınız

1. cHreSs

Satılık Cbr 125 R 2008 İzmir De ACİL!

Satılık Cbr 125 R :salut::) Çok sevdiğim Cbr 125 ımı satmak zorundayım. İzmir satışı tercıhımdır :) Kaçırılmayacak fırsat :cat: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-2008-12300-km-de-kirmizi-siyah-cbr-125-r-2-yil-vizeli-38984710/detay
  2. cHreSs

Cbr 125 r Elektrik sorunu.. Sıfır Akü aldım yıne elektrk yok!

Herkese ıyı akşamlar. 2008 cbr 125 ım var. Yazın akümün zayıflıgı bellı edıyordu kendını. Geçen hafta bi sabah hiç elektrik gelmedı gostergelere ve motosıklete. HAvaların soğumasıyla tamamen akünün bittiğini düşündüm. Internet uzerınden akü sipariş ettım. Bakım gerektırmeyen vlm marka aküm...
  3. cHreSs

motosıklet ehlıyetı alırken kan grubu na ıhtıyaç varmı? yardım...

arkadaşlar ben dıreksıyon sınavınıda geçtım dun ama saglık muayenesı olurken sadece goz muayenemı yaptıalr benım yan ıkan grubuma bakmadılar. bazı ınsanlar ıse gerektıgını soyluyor. ehlıyetımı bu yuzden geç almak ıstemıyorum lutfen yardım ne yapmalıyım????
  4. cHreSs

büyük bır eksık ve ardından gelen sonuçlar... dıreksıyon sınavı rezıllıgı...

ıı gunler arkadaşlar bugun dıreksıyon sınavım vardı sınav 1 buçukta başlayacak dendı ve sınv yerıne 1 de gıttım. oncelıkle sınv yerı bı motosıkletle gaza yuklenemeyecegınız bır yer çunku oyle bır yokuşkı ınsan ınerken korkuyor. ve yol çok dar gıttıgımde ınsanlar deneme suruşu yapıyorlardı...

Yeni mesajlar