Arama sonuçlarınız

1. mehmetay18

Hangi zincir yağı

Gazyagi ile guzel temizlenir. Yağ olarak putoline başarılı. Yol yaptıktan sonra zincir sıcakken kullanmanızı öneririm
  2. mehmetay18

cbr 125 sinyaller çalışmıyor neden?

6bin mi istedi yuh olsun. Sigorta falan atmıştır hocam bi kontrol edin. Böyle kan emicilere kaptırmayın paranızı. Komple elektrik tesisatı yapılır o parayla, sinyal yanmıyor diye de tesisat değişmez
  3. mehmetay18

-12 derece sürüs yapan varmı ?

Adam gibi ekipmanın yoksa bence kalkışmayın. Temuda herseyin powerbank ile çalışanları mevcut yelek, mont , eldiven, çorap gibi. Ben yeleğini aldım, uzun yolda memnun kaldım. Ama tehlikeli de olabilir.
  4. mehmetay18

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Bencede gayet güzel olmuş. 10 yıl sonra girince beğendim
  5. mehmetay18

İnterkom tavsiyesi

Giyimkent'te Kaan intercomlari uygun fiyata satan bir yer var Ayrıca turuncu takip sisteminin bayiliğini almış bir arkadaş, dükkanın İsmini hatırlamıyorum. Fiyatı kaan'dan çok daha makul Araştırmanızı öneririm
  6. mehmetay18

[Çankırı MT]

Şurayı bi hortlatalim. Çankırılı dostlar, selamlar 👋🏻
  7. mehmetay18

Sinan Balkan (ASKON) Vefat etti.

4 bin küsür mesajı varmış forumda rahmetli Sinan abimin. Eski mesajları okudukça duygulandırdı bizi.
  8. mehmetay18

Sinan Balkan (ASKON) Vefat etti.

Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun, çok iyi bir insandı. Çok yollar yaptık birlikte. Çok neşeli bir yapısı vardı, hep gülerken hatırlarım kendisini. 2-3 aydır konuşamadık. Kanser tedavisi görüyordu. Yoğun bakımdan çıktı , Iyi olacak derken son şakasını yaptı bize. Ben kendisinden razıyım...
  9. mehmetay18

Ramzey QM250 chopper, 13.000 km. 1.800 TL.

Çok temiz, sıfır gibi, iyi kondüsyondadır.. orjinal km.si sıfırdan beri bizde.. son fiyatı 1.800 tl.
  10. mehmetay18

19-20 Haziran - Kerpe Kefken Ağva Gezimizden Fotolar

18 haziran akşamı bi anda berk kardeşimle aninden karar alarak eşlerimizle kısa mesafeli günü birlik bir gezi yapalım gibisinden msnden güzergah belirlemeye koyulduk.. Derken internetten onca yer aramamız neticesinde ortak fikirle kerpede bulunan doğa kamping'e gidip 1 gece konaklamaya...