Arama sonuçlarınız

1. Omicron

nasıl bir navigasyon cihazı almalıyım?

arkadaşlar konu çok basit. hem motorda hem arabada kullanabileceğim bir navigasyon cihazı arıyorum. aradığım özellikleri türkçe menü ve yer anlatımı olsun, her güncellemeyi herhangi bir ücret istemeden otomatik yüklesin, bluetooth olsun (midland bt2 interkom var onda çalışabilsin), usb...
  2. Omicron

Midland İnterkom hakkında bilgi arıyorum

arkadaşlar yaz ayında yapacağım uzun soluklu gezi için artçımla rahat iletişim kurabilmek açısından midland bt2 veya bt1 tarzı bluetooth interkom cihazı aramaktayım. benim merak ettiğim midland bt2 ile midland bt1 arasındaki farklar nelerdir. kullanan arkadaşlar var ise tavsiyelerini şiddetle...
  3. Omicron

GSR 600 ve akü

olayın özeti şudur ki; 2006 model 21.000 km de Suzuki GSR 600 sahibiyim. Kış koşulları, lastik sorunu ve mali problemlerden dolayı motoru 3-4 ay kadar arka teker ve ön teker sehpası üzerinde bekletmem gerekiyor. bu bekleme esnasında akü kutup başlarını sökmemde bir sakınca olabilir mi? yada...
  4. Omicron

2. motor olarak tavsiyeleriniz.

şu anda kullandığım motorla işe gidip gelmek bana mantıksız geliyor. 600 cc bi motoru 20 30 km günlük sürmek. o motora yazık ediyormuşum gibime geliyor. onun için ikinci bir motor almaya karar verdim ancak ikinci bir masraf olacağı için fazla nakitle yola çıkamıyorum. en fazla verebileceğim...
  5. Omicron

suzuki gsr 600 için depo yetersizliği

2006 model suzuki gsr 600 sahibiyim. mevcut depo hacmi 14 lt (yedek dahil). böyle bi motor için bu depo hacminin az olduğunu düşünüp depo hacmini arttırmak istesem ileride başıma dert açar mı? yada böyle bi hacim arttırabilir miyim? şimdiden saygılar sevgiler.
  6. Omicron

Pazar sabahına uzun yol yapmalıyım diye uyandım

konu başlığında da belirttiğim üzere pazar sabahına uzun yol ile yana yakıla uyandım sonuç mu harekete Antalya'dan başladım. önce Isparta'ya uzandım. eski ev arkadaşımı aradım Denizli'de olduğunu söyleyinde ver elini Denizli bikaç saat arkadaşımın yanında kaldıktan sonra Korkuteli üzerinden...
  7. Omicron

selam

bende aranıza yeni katıldım. inşallah seviyeli sohbetlerde karşılaşırız

Yeni mesajlar