Arama sonuçlarınız

1. Kostantin

Satılık Scooter 125cc Takaslı

İlan No :#12485351
  2. Kostantin

Egzost açtırmanın yararları & zararları

Egzost açtırmanın yararları & zararları nelerdir ben 1500kmdeki motorumun açtırmak istiyorum çok pısır pısır çalısıyo :D :P help me Please..
  3. Kostantin

Egzostumda hafif Çıkırtı?

Hayırlı aksamlar.Sizlere bir maruzatımı bildireceğim. 125cc motorum suan henüz 1400km de.Bu dikkatimi çeken egzost içinde sanki taş,misket vs. bir cisim varmış gibi içinde sallanıyor.Egzostu hafif şekilde tokatlıyorum aynı ses gaz veriyorum hiç bir ses yok her sey normal sete veya cukura denk...
  4. Kostantin

Çin malı Aslan görmek isteyen işte Çİn Aslanı :D

Artık Çin malları hayvanlar aleminide etkilemiş durumda :queen: Bu gün Tekirdağ'da çektiğim foto ve diğer topicte bu hayvanın ne olduğunu öğrenmek için açtım Çin aslanı olduğunu öğrendim buyrun fotolar :mrgreen...
  5. Kostantin

Bu Hayvanın Türü çözene Honda 600 FF :)

Bu gün çektiğim fotoğraf bu canlının ne olduğunu biz ailecek çözemedik birde siz bakın :queen: Ne kediye benziyor ne köpeğede nede maymuna :P
  6. Kostantin

Çevik kuvvet kaskları 1 Mayıs'a kadar numaralanacak.

Polis kaskları numaralanacak Eskişehir, Kayseri, Kocaeli ve Sivas'ta ilk olarak hayata geçirilen numaralı kask uygulaması genişletiliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü 50 ilde daha Çevik Kuvvet polisinin kasklarının numaralandırıldığı bildirdi. Uygulamanın 1 Mayıs tarihine kadar Türkiye...
  7. Kostantin

Şerit Led nereden temin edebilirim?

Merhabalar. Motoruma şerit led almak istiyorum.Nereden,nasıl,uygun koşullarda nasıl alabilirim bu konuyla ilgilenen arkadaşlar arıyorum.:cat:

Yeni mesajlar