Arama sonuçlarınız

1. A

Angaralı arkadaşlar gösterin kendinizi

Arkadaşlar Ankara İvedik sanayi mahallesinde YAĞCILAR MOTOR isminde abilerimiz varmış bunlar rus motoru uzmanı imiş bu arkadaşları bilen varmı acil iletişim bilgileri gerekli Allah rızası için
  2. A

Rus Motorları için Parça Tedariği

Arkadaşlar merhabalar 1995 model tyna tula rus motorumuz var bunun ateşlemesinde sıkıntı var parça bulmamız gerekli ancak bölgesel sıkıntı nedeniyle bu motorun parçalarını bulmak buralarda zor bu konuda yedek parça satan veya bu motordan olup satacak arkadaşımız var mı acaba Unutma ki yarın...
  3. A

Rus Motorlarından anlayanlar buraya

Öncelikle herkesin Ramazan-ı Şerifi hayırlara vesile olsun : Arkadaşlar 1995 model rus myna tula marka motosikletim var ateşleme de sorun var elektronik ateşleme idi platine çevirelim dediler ama ben sıcak bakmadım bu nedenle orjinalliğini bozmamaya çalışıyorum ancak Kastamonu da ikamet...
  4. A

bende yeni geldim aranıza katılabilir miyim

efendim tüm üye arkadaslara merhabalar kastamonudan katılıyorum 95 model rus tula myna motorum var ziraatcıyım tüm arkadaslarımıza iyi günler diliyorum
  5. A

Kafayı Yemek üzereyim Yardım Edecek Var Mı

Ya Millet 95 Rus Tula Myna Motorum Var Ateşleme Arızalı Yedek Parca Bizim Buralarda Yok Bulabileceğim Yerleri Bilenler Allah Rızası Için Msj Atsın