Arama sonuçlarınız

1. falwrc

x9 250 100 bakımı

x9 250 1000 km bakımında şanzıman yağı değiştirilmesi gereklimidir. yetkili servislerden aldığım bilgiler biraz çelişkiliydi. biri değişir derken diğeri değişmez sadece seviye kontrolü yapılır diyor şimdilik motor yağı ve yağ filtresi değiştirdim gerekiyorsa şanzıman yağınıda değiştirticem...
  2. falwrc

x9 250 ye halojen far

arkadaşlar merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum ancak ilk mesajım x9 250 ye beyaz halojen lamba takabilirmiyim dah güçlü ve beyaz ışık almak açısından mantıklı olurmu, teknik açıdan voltaj vs. sıkıntı olurmu nasıl bir lamba önerirsiniz ?
  3. falwrc

x9 250 ye halojen far

arkadaşlar merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum ancak ilk mesajım x9 250 ye beyza halojen lamba takabilirmiyim dah güçlü ve beyaz ışık almak açısından mantıklı olurmu, teknik açıdan voltaj vs. sıkıntı olurmu nasıl bir lamba önerirsiniz ?
  4. falwrc

Taklitçi ASYA Bu Kadar Olur!!!

arkadaslar bende asya motor sahibiyim ama bu kadar taklit bir motor oldugunu bilmiyodum (T1 ve 125 t motorumuz var) bakın size honda nın motoru foresight bire bir asya t1 sadece on farlar biraz farklı acaba honda bu motoru turkiyede satsa piyasada neler olur...

Yeni mesajlar