Arama sonuçlarınız

1. gokhan_m

çelik(yuan)100 Cup 4 Vites

çelik(yuan)100 Cup 4 Vites bi motor geçti elime motoru dağıtmışlar topladım ama bitürlü senteye alamıyorum scooter motorlarının sentesi çok kolay büsürütopladım ama bu motorun sentesi nasıl bilmiyorum eksantik zinciri nerden gevşetiliyor eksantrik üzerindekiişaret nereye göre ayarlanıyor bir...
  2. gokhan_m

scooter yardım lütfen

slm arkadaşlar benim 150lik scooterim var ve motor deniz seviyesinde yani merkezde gazı kesip tekrar verinde boguluyu yumuluyo gazı arttırınca açılıyo ve sorun kalmıyo ancak yaylaya deniz seviyesinden yüksege çıktıgımda motor gazı sanki yakmıyor motor boguluyor gaz elimin altında bitiyor motor...
  3. gokhan_m

ruhsat iptali bilgi..

arkadaşlar benim motoru ruhsattan düşürmek istiyorum acaba bunun için para ödemek gerekiyomu gerekiyosa nekadar tutar ruhsatı üzerime almam lazım okadar para yok zati ana yola çıktıgım yok yayla dag tepede kullanıyorum tuhsata ihtiyacım yok gibi bişey ruhsatsızda olmaz ama ruhsat sahibi al diye...
  4. gokhan_m

bi sorum olucak arkadaşlar

bende şuan 150lik scooter var vitesli bi motora geçmek istiyorum daha önceden hiç kullanmadım sizce hangi makinaile başlamalıyım??
  5. gokhan_m

karbüratör ayarı

arkadaşlar benim motor 150 lik scooter var bende otamatik vites karbüratör tıkandı gittim servise temizlettim şimdi eskisi gibi çalışmıyor kalkışta hareket ettimi 10km de buguluyo sanki benzini yakmadan atıyo motor hızı gazverdigim halde oldugu yerde kalıyor sonra düzeliyor bide eskisi bigi...
  6. gokhan_m

nımızı 150 sukutur yardım

slm arkadaşlar bende nımızı 150 lik sukutur var bugün motora baglı olan şase kablosu koptu motor çalışmasında bişi yoktu bende işe gidiyordum gidince yerine takarım dedim 2km gittikten sonra motor bi anda gazıkesti tam gazverdigim halde ssanki hiç gazvermiyomuşum gibistop etti baktım...
  7. gokhan_m

yardım acil

slm bende 150lik sukutur var sabah işe giderken tekledi gazyemedi ve stop ettidahada çalışmadı motora giden şase kblosu keslmişekledim yine çalışmadı bide benzini karbüratörden dışarı atmaya başladı buji den yapar belki dedim bujiyi yeni taktım yine çalışmadı karbüratör tıkanır belki dedim...
  8. gokhan_m

buji ye elektrik gitmiyor yardım

slm arkadaşlar akşam motoru saglam bıraktım sabah çalıştıracam şalışmıyor bujiye baktım ateşlemiyor yeni buji aldım taktım yine ateşlemiyor bujiye enerji gelmiyor motor gy6 150 lik sukutur bi bilgisi olan varsa acilen cevap beklyorum şimdiden teşekkür ederim

Yeni mesajlar