Arama sonuçlarınız

1. kenankose

yamaha x city 250 plastik çizik problemi...

arkadaşlar ufak bir düşme yaşadım ama yandan motorumda çizik çok oldu.bir kaç plstik aksamda problem var.yeni parça ilemi değiştireyim.yoksa plastik boyama ve üzerine kendi pütürlü yüzeyi gibi bir boya atıyormuş onumu yaptırayım.karar veremiyorum.balıkesirde bu işi sadece auto king yapıyor oda...
  2. kenankose

Bayilik arıyorum

Arkadaşlar merhaba,ben hali hazırda olan işyerimde motosiklet ve elektirikli bisiklet bayiliği yapmak istiyorum.Bu konuda içinizde yada çevrenizde bayilik vermek isteyen distribütor veya üreticiler varsa hertürlü görüşmeye açığım.Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim...:silent:
  3. kenankose

Yamaha Fz600 Fazer 2004[u]

Yamaha Fz600 Fazer 2004 9500 Km. çizik Dahi Yoktur.çok Temiz. gri - siyah Görmek Isterseniz Motor Istanbul Kiziltoprak Mototalda Yeni Sahibini Bekliyor. Son Fiyat 11.500 Ytl.dir Cep.0533 468 81 10 ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan...
  4. kenankose

(SATILIK) APRİLİA ATLANTİC 200cc.MAXİ SCOOTER....RESİMLİ...

2003 MODEL - 6000 KM. - LACİVERT 7.000.00 ytl. orjinal gövde rengi top case,gerçek km.immobiliserli alarm, autowax boya korumalı,kazasız,boyasız,bakımlı maxi scooter. orjinal koltuk kılıfı ve avadanlığı yanında verilecektir. race yada enduro - touring ile takas olabilir... KENAN KÖSE...
  5. kenankose

APRİLİA ATLANTİC 200CC

ABİLER,ARKADAŞLAR.BENDE BAŞLIKTA GÖRDÜĞÜNÜZ MOTORDAN VAR.BUNUN İLK BAKIMI GELDİ VE BALIKESİRDE Y.SERVİSİ YOK.BİZ BUNA KAÇA KAÇ YAĞ KOYALIM,HAVA FİLTRESİNİ NE YAPALIM,YAĞ VE YAKIT FİLTRESİNİ NE YAPALIM BEN BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.?BURDA USTALARDAN DA BİLEN YOK............TŞK...........
  6. kenankose

APRİLİA ATLANTİC ALMAK İSTİYORUM PARÇA VE SERVİS NASILDIR.?

:pale: AYRICA SUZİKİ BURGMAN - PİAGGO X8 200 -X9 250 - SYM JOYDERE - YAMAHA MAJESTY HAKKINDA DA BİLGİYE İHTİYACIM VAR.HANGİSİNİ SEÇMELİYİM SİZCE
  7. kenankose

APRİLİA ATLANTİC 200 HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM NASILDIR...?

:queen:ARKADAŞLAR APRİLİA ALANTİC 200 YADA 250 ALMAK İSTİYORUM.FAKAT PARÇASI BOLMU,FYATLARI NEDİR,MOTOR SAĞLAMMIDIR BİLMİYORUM.BİLEN ARKADAŞLARIN YARDIMINI BEKLİYORUM.