Arama sonuçlarınız

1. puppetmaster

Tgb 325SL 2012 vs Kuba Vip Tract 250 2019

Merhabalar. Uzun süredir forumdan uzaktım. Motosiklet kullanıcısı değilim artık maalesef. Bir süredir atv kullanarak bu eksikliği kapatmaya çalışıyorum. Son günlerde de yeniden bir atv arayışına girdim. On Road olmak kaydıyla 2012 Tgb Blade 325 SL bir atv ile 2019 model sıfır km Kuba Vip Tract...
  2. puppetmaster

yzf r 125 orjinal grenaj koruma takozunu ekonomik olarak bulamaz mıyız?

Motosiklet dostları merhaba; kısa bir süre önce uzun süredir hayalini kurduğum bir yzf r 125 aldım fakat öncesinde ve sonrasında yaptığım araştırmalara göre düşme/devrilme gibi durumlarda grenajların ciddi hasarlar aldığı malum.. Her zaman bu grenaj koruma takozunu duyardım nam-ı diğer "roller...
  3. puppetmaster

YBR' mi CBR ile takas etmek istiyorum

Herkese Merhaba;:rendeer: 2006 model, 10100 km.de, siyah renkte, tamamen orjinal, kazası bulunmayan (fakat 2 -3 minik çiziği bulunan), bakımları geçtiğimiz hafta yapılmış, titiz kullanılmış, evrakları eksiksiz - borçsuz Yamaha YBR 125 motorumu; 2006 -2008 model, kilometresi çok da yüksek...
  4. puppetmaster

Yamaha Ybr 125 City

Herkese merhaba sevgili arkadaşlar; kısa bir süre önce aldığım ve daha hiç binmediğim motorumu satmak istiyorum. Motorum Yamaha YBR 125 City, metalik gri renkte. Altta verdiğim linkte zaten açıkça anlatmıştım ama bir detayı burada belirtirsem daha iyi olur diye düşünüyorum. Örneğin motor...
  5. puppetmaster

Motorumu satıyorum :(((

Merhaba arkadaşlar. Motorumu acilen satıyorum. Sağlık problemlerim gereği buna mecburum :pr: Motor çok temiz ve garantili. Hiçbir problemi yok. Kışlık bakımları yapıldı ve artık kullanılmıyor. :cat: ilgilenenler için sahibinden.com daki ilan numarasını veriyorum 11229046. Almak isteyen...