Arama sonuçlarınız

1. y.infernal

Motor fazlalığını önlemek!

Niğdenin Bor ilçesine ait bir haber sitesi sayfasında aşağıdaki anketi yayınlamış bunu hangi mantıkla koyduklarını merak ediyorum ? Kuyruk acısı mı var acaba? Motosiklet kullanımı neden soğutulmak istenir ki ? Yorum sizin. Kaynak: http://www.borhaber.net/anketler.html
  2. y.infernal

Hız sınırı artırıldı

26 Haziran 2010 Otoyollarda hız sınırı artırıldı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek, yasalaştı. Yasayla, bölünmüş (duble) yollardaki hız sınırı 90 kilometreden 110 kilometreye çıkarılıyor. Karayolları Genel...
  3. y.infernal

Motosiklet kısır yapar mı ?

Çevremdekiler tutturmuş motora binmek kısır yapar diye :) sizce bu ne kadar doğrudur ? Motor üzerinde sarsıntının kısır yapma ihtimali varmıdır. Sonuçta en fazla titreşimi üreme bölgesi alıyor bunun aslı olabilir mi ? :silent:
  4. y.infernal

Cüzdanı düşürdüm :(

-100 TL -Nüfüs Cüzdanı -Ehliyet -Öğrenci Kimlik Kartı -Banka Kartları Hepsi yok oldu :pale: Cüzdanın bulunması imkansız artık , topraklı arazide düştü . Sadece ehliyet çıkarsam olur mu yoksa Nüfus cüzdanı daha önce mi çıkarmalıyım. Bu ikisinin masrafı kaça patlar bana ? 1500 Liram...
  5. y.infernal

Alaşım Jant hakkında

Merhaba arkadaşlar hafif 8 dönen alaşım jant düzeltilebilir mi? Düzeltiliyorsa kimler yapabilir her hangi bir oto lastik atölyesinde yapılabilir mi ? :rendeer: Sıfır fiyatı 150 TL yamukluk çok olsa mecbur alıcaz ama 8 dönmesi az yüksek hızlarda yinede hissettiriyor.
  6. y.infernal

Cub motorla kaza yapmıştım

Merhaba arkadaşlar 19 Mayıs bayram günü ben caddede hiç bir yere sapmadan gidiyorum karşıdan gelen araç şöförü görevi başında olmayan bir polis ve dönmek için önüme çıkar çıkmaz manevra ile çarpmamak için dengemi kaybedip motor kayarak kaldırımdaki yayayı altına aldı. Yaya ölecek gibi...
  7. y.infernal

Yakıt göstergesi sorunu (100cc cup)

Herkese selamlar; Cup motorum var benzin göstergesi dijital olanlardan farı açınca 3-4 çubuk gösterge yükseliyor elektrik fazla gidiyor gibi yani benzin şamandırasına giden elektrik far açıldımı yükseliyor ve motorun farını açınca neden gösterge yükselirki hangi parçayı değiştirmem lazım bu...
  8. y.infernal

Benzin göstergesi bozuldu (Cup 100cc)

Benim motorun gece kendi kendine benzin hortumu çıkmış sabaha kadar full olan deponun 4 de 3 ü boşaldı servise gittim kalan benzinide boşalttı ve tekrar kattı, hortumu değiştirdi. Benzin yarım litre ve gösterge fulle yakın gösteriyordu. Motoru kullanırken gösterge yarıya geldiğinde motor...