Arama sonuçlarınız

1. ozgurkayaist

ACİL satılık SIFIR Kask + Mont + Eldiven

ACİLLL !!!! AGV longway kask + alpinestar mont + deri eldiven = 350 ye toptan bırakırım. Resimler aşağıdaki linktedir. Ayrı ayrı da alabilrsiniz.. Sahibinden.com ilan numaraları 15224848 15742713 15224764
  2. ozgurkayaist

Kelepir mont - sıfır - alpinestar mont

Arkadaşlar merhaba, Askere gidiyorum. ACİL !! KASK + MONT + ELDİVEN satıyorum. (Hepsi 1. kalite ve hiç kullanılmadı). Almaya niyeti olan mesaj atsın, anlaşırız.. KASK için; http://www.sahibinden.com/sifir_-_agv_longway_cenesi_acilabilir_mat_siyah_kask-04WQQaXQQ15224764WQQpXQQdisplayitem MONT...
  3. ozgurkayaist

Kelepir kask - sıfır - agv kask

Arkadaşlar merhaba, Askere gidiyorum. ACİL !! KASK + MONT + ELDİVEN satıyorum. (Hepsi 1. kalite ve hiç kullanılmadı). Almaya niyeti olan mesaj atsın, anlaşırız.. KASK için; http://www.sahibinden.com/sifir_-_agv_longway_cenesi_acilabilir_mat_siyah_kask-04WQQaXQQ15224764WQQpXQQdisplayitem MONT...
  4. ozgurkayaist

Satılık Frank Thomas ELDİVEN - Deri

Merhabalar, 1 ay önce hevesle aldığım ve motosikletim olmadığı için hiç kullanılmamış eldivenimi satıyorum. İlanımla ilgili detaylara #15742713 nolu ilandan "Frank Thomas Deri Karbon motosiklet eldive" ulaşabilirsiniz...
  5. ozgurkayaist

Satılık Alpinestars Mont

Merhabalar, 1 ay önce hevesle aldığım ve motosikletim olmadığı için hiç kullanılmamış montumu satıyorum. İlanımla ilgili detaylara #15224848 nolu ilandan "Alpinestars SİYAH AIR-FLO CEKET YAZLIK FİLE" ulaşabilirsiniz...
  6. ozgurkayaist

Satılık AGV Longway KASK - çenesi açılır

Merhabalar, 1 ay önce hevesle aldığım ve motosikletim olmadığı için hiç kullanılmamış kaskımı satıyorum. İlanımla ilgili detaylara #15224764 nolu ilandan "AGV Longway Çenesi açılabilir MAT SİYAH KASK" ulaşabilirsiniz...
  7. ozgurkayaist

Uzun boylular için hangi scooter

Selamlar, Forumu yaklaşık bir süredir takip ediyorum ve içi dolu olan tek forum olduğundan ben de üye oldum. Boyum 1.92 kilom 108 ve ben maxi scooter almak istiyorum:) Fakat ilk motor olacağı için genişlik, rahat kullanım ve servis anlamında bana uygun hangi scooterları tavsiye edersiniz? Yani...

Yeni mesajlar