Arama sonuçlarınız

1. pinkkuvars

Ustalar Deneyimli Arkadaşlar Teknik Soru..(karbüratör)

Başlıktan da anlaşılacağı üzere bikaç yıl uğraşılmış ama her seferinde aynı sorun yaşanmış durumdur... Sorum vakum kullanan diyaframlı karbüratörlü motorlarda (manuel benzin musluğu yok) kışlık beklemeden sonra Karbüratör haznesindeki benzin depoya geri dönüyor tesbitim en azından bu yönde..bu...
  2. pinkkuvars

Biraz chopp biraz bobb :) EL TAURUS

Uzun zamandan sonra hdd min bozulması resimleri kaybetmem vs gibi nedenlerle ancak paylaşabiliyorum ama bugun gibi heycanlıyım :):rendeer: Öcelikle 2003 Model suzuki intruder volusia ilk gördüğümde sanırım 30,000 civarlarındaydı Herneyse ilk makine yi yani volusia yı 2011 istanbul rockandcock...
  3. pinkkuvars

SİFON TEMİZLİ ği nedir? SEA FOAM

SEA FOAM Arkadaşlar başlığa aldanmayın ismi yakın diye akılda kalsın istedim. Enjektörlerin temziliğini sağlayan Uygulama Türkiye de sanırım bilinç yetersizliği nedeniyle duyulmamış yada es geçilmiş bi konu. Usa Kanada ulasal sitelerinde adamların her yıl mutlaka bir kez uyguladıkları bir...
  4. pinkkuvars

Suzuki Volusia Vl800 Benzin Sarfiyatı Yardım.

Öncelikle Herkese Merhaba Sanırım benim volusia çok yakıyo gibi yeni servis bakımından çıktı hatta karb. bir düşük ayara alındı ( ve bundan kaynaklı çalışma sıkıntısı yaşıyorum ) ama yine de çok yakıyo gibi 7-8 lt yi buluyo sanki şehiriçi basmadığım halde.100 km de. Benzin kokusu ve siyah...
  5. pinkkuvars

Ankara Antalya Yolcusu Kalmasınnn !!

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: Rüzgar Tutkunları herkese öncelikle merhaba : Geç mi oldu bilmiyorum ama Cuma Cmtsi veya Pazar Sabah Antalyaya Doğru yolcuyum Ankaralılar bilirler şu havalar yüzünden karar veremedim :( Motorla Çıkayım diyorum Ama cesaret edemedim Hem havalar hem...
  6. pinkkuvars

Rodaj ve Uzun Yol Bakımları

Arkadaşlar öncelikle tarattırdım ve konu bulamadım yardımı dokunur hepimize.. 1.Motor yağını değiştirin. 2.Yağ filitresi süzgecini temizleyin. 3. hava filtresi süzgecini temizleyin. 4.Subap ayarlarını kontrol edin. 5.Jigle ayarlarını kontrol edin. 6.Gaz,fren tel ayarlarını kontrol edin. 7.Yakıt...
  7. pinkkuvars

Bir Polisin Feysinden :cat:

Altında yazan yazıda da bu Süper bayıldım fikre :))) Bizi farkedin kampanyasına gerek kalmadı.Bu motosikletle farketmiyenleri ebediyete intikal ettireceğim.Görün bakın bizi dünya farkedecek.Dua edersiniz bana))) Resmi yükleyince çıkan kişiler tanıdık değil !!! :)
  8. pinkkuvars

Motorsiklet Çeşitleri

Enduro nedir? Chopper nedir? Naked nedir? Cruiser nedir? Enduro Motorsiklet Enduro motosiklet, (Motosikletler arasında en hafifi arazi motosikletleridir. Ayrıca sele de diğer motosikletlere göre oldukça yüksektir. Arazide rahat hareket sağlaması için yerden yüksekliği ve dolayısıyla sele...
  9. pinkkuvars

Bugun Sınava Girecek Arkadaşlara Başarılar :)

Yetersiz mi oldu başlık bilmiyorum ama Bütün sınava girecek arkadaşlara a2 ve b arkadaşlara da trafik de saygı için tekrar BAŞARILARRR :))):rendeer:
  10. pinkkuvars

Racing Harikaaaa :))

Arkadaşlar direk açılıyomu bilmiyorum ama ben bile zevk aldım racing ci arkadaşlarımıza gelsin diyorum harikaaaa :) http://www.facebook.com/video/video.php?v=400487273544

Yeni mesajlar