Arama sonuçlarınız

1. P

Avrupa Turu '09 - 26gün.7ülke.10.300KM.

Sevgili arkadaşlar toplam 26 süren maceramız 29 Temmuz çarşamba gecesi saat 2 de ne yazık ki bitti .En baştan turumuzu anlatmaya başlayayım. Öncelikle vize için Fransız konsolosluğuna başvurduk.3 temmuz öğleden sonra 1 aylık schengen vizemizi aldık ve 4 temmuz sabahı Yunanistana doğru...
  2. P

Avrupa Turu

Arkadaşlar temmuz ortasında eşimle birlikte avrupaya doğru tura çıkmayı düşünüyorum.İstikamet Yunanistan-İtalya-Fransa-Almanya-Çek-Avusturya-Macaristan-Türkiye...Böyle bir tur için önerileriniz nelerdir?.Motorum Yamaha Majesty 400.İşlemler konusunda nasıl bir prosedür takip etmeliyim.Önümde 1,5...
  3. P

vurup kaçan araba!!!

arkadaşlar geçen gün 34 BV 2233 plakalı bir peugeot 307 araba geri gelirken benim motorun ön çamurluğunu parçaladı ve granajını çizdi.Olay benim hemen önümde olduğu için bağırarak ve camına vurarak arabayı durdurmak istedim, ama araç hemen gaza bastı ve kaçtı.polise gidip şikayetçi oldum ama...
  4. P

Yamaha Majesty 400 Yardım!

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir Majesty 400 kullanıcısıyım.Uzun bir araştırmanın sonunda Burgman 400,SilwerWing 400 ve Majesty 400 arasından Yamahayı seçtim.Motorumu geçen hafta 13000 km de aldım. Şu ana kadar gayet memnunum. Kullanan arkadaşlardan genel püf noktalarıyla ilgili bilgi...
  5. P

Yamaha Majesty için çanta demiri arıyorum!

Arkadaşlar geçen hafta Majesty 400 aldım. Bir arkadaşımdan da Givi nin 52 Litrelik çantasını aldım. Geriye sadece bu çantayı motora monte edeceğim taşıma demiri kaldı. Bu demirlerin fiyatı 180 TL civarında. Sadece bir demir parçasına bu parayı vermek istemiyorum. Ben çantayı bile 200 TL ye...

Yeni mesajlar