Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar.Temmuza kadar dayanmam gerekior.ehliyeti temmuzda alcam Ama yok dayanamıorum.Kafayı yicem.Zaman geçmio.delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Arkadaşlar arka fren kampana olduğu için cbf 150 almaktan vazgeçcem sanırım.Ama pek fazla da bilmiorum bu frenin özellklerini.Sizce sırf bu yüsden vazgeçilir mi?cbf 150 kullanan arkadaşların deneyimlerini paylaşmalarını rica ediorum.
arkadaşlar hayatında hiç arka koltukta bile motosiklete binmemiş biri olarak sorum şu:
ilk motosikletim olarak kanuni racer 200 mü ii olur,ikinci el bi cbr125 mi?
(tabiki cbr125 diceksiniz biliorum ama başlangıç olduğu için soruyorum)
Herkese selamlar.Ben motorsiklet kullanmaya daha başlamamış ama başlamaya niyetli biriyim.Bi büyüğüm scooterla başla falan dedi.Ama emin deilim.temmuzda ehliyeti alcam işallah.Daha zaman var anlıcağınız.Şimdi Sizden ricam bana nelere önem vermem gerektiğini söyleyiniz ve varsa tavsiyelerinizi...