Arama sonuçlarınız

1. romeonur

Sonunda bende Hyosung Gv 650 mi aldım :)

Merhaba Arkadaşlar; En sonunda bende motorumu değiştirdim.allahın izni ile pazartesi yada salı günü gibi elime geçmiş olacak motorum...bir süre trafikten uzakta kullanacağım alışmak için.birde eğitim alacağım.Ancak bu motorun bazı aksesuarlarını almak istiyorum ama bir bayi yada ucuz bir...
  2. romeonur

hyosung gv650 aquila almayı düşünüyorum? + ve - yorumlarınızı alabilir miyim?

Uzun bir araştırmanın sonunda 2-3 sene scooter'a bindikten sonra bu motoru almaya karar verdim.ilk vitesli motorum olacak.ve açıkcası motoru çok beğendim.ama fiyatıda hatırı sayılır bir değerde.bu motoru kullanan kullanıcılarından yada bilenlerden gerçekten ciddi öneriler almak...
  3. romeonur

motor almak istiyorum,yardım!!

Merhaba arkadaşlar; Neredeyse 3yıla yakındır mondial zat 150 kullanıyorum...bana motora ve yollara alışmalısın dediler ben sanırım baya bi uzun zaman ayırdım buna:):).gerçi son viraja girdiğimde yağdan dolayı motorun lastiklerinin kaymasından bir viraj dönme korkusu geldi ama allahtan o gün...
  4. romeonur

zat 150 motorumun deposu en fazla 9 ltr bnzn alıyor??

merhaba arkadaşlar; sürekli okuyorum hep zat 150 ler 11 ltr benzin yada fazlasını söylüyorsunuz ama benim motorum 9 litre benzin alıyor 9 litreyi biraz geçince tahliyeden atıyor direk oda yaklaşık 32 ytk ye doluyor onunlada 180 klmt yapıyorum ortalama.bide eskiden göstergede "1" rakamınında...
  5. romeonur

İstanbuldan herkese selam

Herkese merhaba arkadaşlar; Ben onur siteye yeni üye oldum ama aslında beni ufak ufak tanımaya başlayan arkadaşlarımız var.Son istanbul maltepe mangal toplanmasında ve Burhan felek toplanmasında (sahada koşan ekipte ter dökenledenim) yerimi aldım..G K N nin çocukluktan arkadaşıyım arkadaşın...

Yeni mesajlar