Arama sonuçlarınız

1. 4kr3p

merhaba arkadaşlar

herkese selamlar 1 hafta önce yamaha bws 100 aldım 99 model gerçekten temiz bi motor tanıdıgımdan 1,000 tl ye aldım mondialim vardı sattım bws aldım çok mutluyum gerçekten istedigim bi motordu allah herkese istedigi motoru nasip etsin mondialle yolda kalmaktan bıkmıştım artık inş herkese nasip...
  2. 4kr3p

Yamaha Yamaha BWS Kullanıcıları

4 zamanlı yeni bws 125 türkiyeye daha gelmedi sanırım ama piyasadaki değeri yutdışında 4,940$ çogu sitede fiyat 5,127$ arasında gidip geliyo :cat: MOTOR Motor tipi.............................Tek silindirli, 2 zamanlı, hava soğutmalı Silindir hacmi.........................101 cc Çap x...
  3. 4kr3p

selam arkadaşlar bi yardım lütfen

arkadaşlar benim bi mondialim var aslında gayette memlunum 2 senedir benle beraber max yaptıgım masraf 80 ytl ama bu aralar soğuk havalardan dolayı biraz sorun çıkarıyor sorunda şu sabahları çalışıyo gayet normal bi şekilde ama otomatik jigle devre dışı olunca zor çalışıyor ve istop ediyor...
  4. 4kr3p

arkadaşlar 0 bir motorsiklet en güzel nasıl açılır

arkadaşlar 0 bir motorsiklet en güzel nasıl açılır bana yardım edermisiniz nasıl açayım hızlı mı, yavaşmı belli km ler belli hızlar varmı ? şimdiden teşekkürler
  5. 4kr3p

bi bakarmısınız arkadaşlar

bu gün motorumu temizlerken acaba filitre taksam güzel sesi olurmu dedim sonra filitreyinin kapagını söktüm çalıştırdım gayet iyi güzel bi ses oldu sonra kapagı geri takmadım filitrenin üstüne sünger taktım toz falan almasın diye acaba filitreye su falan gelse bişi olurmu olursada ne olur...
  6. 4kr3p

selamın aleyküm

selamın aleyküm arkadaşlar ben murat

Yeni mesajlar