Arama sonuçlarınız

1. mrtcn_rocklr

Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayattır.

Arkadaslar bu yazıyı bir sitede okudum ve cok hosuma gitti.okumanızı siddetle tavsiye ederim umarım sizinde hosunuza gider.:wiinkk: keske her baba böyle düsünse:mrgreen: :cat::cat::cat::cat:Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayattır. Birçok babanın korkusu oğlunun motosiklete...
  2. mrtcn_rocklr

yarıs pilotu olmak için ne yapmak gerekir??

merhaba arkadaşlar.motor yarış pilotu olmak için ne yapmak gerekiyor bilen var mı ben ufak bir araştıma yaptım ama bişey bulamadım.bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa lütfen bizimle paylaşsın.teşekkürler.:rendeer:
  3. mrtcn_rocklr

today arıyorum

Merhaba arkadaşlar, en fazla 6 bin km cıvarında TEMİZ honda today arıyorum, Teklif verirken uçmayınız....SARI RENK TERCİHİMDİR.....
  4. mrtcn_rocklr

125 kv'mi veya 125 zn' mi

Herkeze merhaba, ben aranıza yeni katılmış biri olarak aynı zamanda yeni motor alıcak biri olarak herkeze selam ve saygılarımı sunuyorum Şuanda araştırdığım kadarıyla bütçem itibiriyle mondial almak zorundayım, 125 kv ve 125 zn arasında kararsız kaldım, acaba bu iki modelin artısı ve eksisi...
  5. mrtcn_rocklr

ilk motor

Ben birkac ay sonra bi scooter alacagım ben honda today 50 düsünüyorum sizce ilk motor olark iyimi yoksa daha yüksek cclerde bi motor alsamda oluru mu? yorumlarınız bekliyorum teskkürler..:)

Yeni mesajlar