Arama sonuçlarınız

1. cyrano

böyle saçmalık olur mu? ne istediğimi bilmiyorum!!

paşa paşa YBR mi kullanırken Hyosung GT250R test sürüşünden sonra onu almaya karar verdim. Hyosung bayisinde Kymco Venox 250 yi gördüm, hiç cruiser sevmezken motorun kalitesine hasta oldum. Hangisini alsam diye düşünürken Yamaha X Max 250 yi gördüm bayıldım. Hepsinden de alamayacağıma göre iyice...
  2. cyrano

canım ciğerim JeNNY'm çalındı..

arkadaşlar, bir ay önce büyük hevesle satın aldığım JeNNY isimli teknem perşembe günü Dragos Marina dan çalınmış. ancak bugün haberim oldu. 4,60m boyunda ve 1,70 eninde, 15hp Johnson motorluydu. İçim acıdı walla doyamadan gitti. duyan, bilen veya gören nolur haber versin!!! 0 505 446 62 63...
  3. cyrano

YBR mi satmak iistiyorum ama!!!

Arkadaşlar, 2005 model 1400 Km de mavi YBR mi satıp CBF250 almayı düşünüyorum ama 2. elde fiyatlar çok oynak. Fiyat belirlemekte zorlanıyorum. Sıfırının bile 2600YTL ye satıldığı söyleniyor. Yeni almış olan arkadaşlara soruyorum şu an anahtar teslim fiyatı nedir? (yamahanın sitesinde 2.925 diyor...
  4. cyrano

anahtar teslim motorun bandrolünü kim öder??

Arkadaşlar salı günü benim plaka ve ruhsat çıktı ama, satıcıyla anahtar teslim anlaşmamıza rağmen bana bandrolünü (taşıt pulu) ay sonuna kadar kendim almam gerektiğini söyledi. Bu iş gerçekten böyle mi oluyor yoksa satıcı extra kar mı elde etmek istiyor? Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
  5. cyrano

sonunda ben de aldım YBR125

Arkadaşlar, cuma günü aldım motoru bugün ruhsat çıkıyo, acayip heyecanlıyım, çünkü ilk defa vitesli motorsiklet kullanıcam. Darısı herkesin başına.

Yeni mesajlar