Arama sonuçlarınız

1. ahmet şimşek

Klasık sorunlardan lastık seçimi :)

Mrb arkaslar yardımınıza ıhtıyacım var gt 250 r için ön arka lastık almak ıstıyorum ıkı lastık arasında kaldım...Sizce eskı tarıhlı olan pırellıyı alsam sorun yasarmıyım. Pirelli Diablo Strada 47 hafta 2007 üretimlı(Eskı tarihlı) Ön 120/70/17 arka 170/60/17 MAXXİS PERFORMANCE LASTİK Yeni...
  2. ahmet şimşek

Sonunda kavustuk birbirimize :)

mrb arkadaslar uzun zamanadır hyosung 250 r arıyordum sonunda buldum.İçime sinen bir motor oldu Allah ısteyipde sahip olamayan herkese bu mutlulugu nasıp etsın...Resım olayından pek anlamam ama yüklemeya çalısıcam inş olur :cherry:
  3. ahmet şimşek

Üstadlar yardıma ihtiyacım var.

Mrb arkadaslar uzum zamandır motor arıyorum. Hyosung 250 comet, 250 R ve kawasakı er 5 şimdi diyceksınız ya kardeşım biri kore malı biri japon düşünmen hata!Aşagıdakı ilanlara bakarsanız sevinirim.nette birçok sitede hyosung marka motorlara krank sorunu var diye bir bilgi var.kawasakıdede...
  4. ahmet şimşek

Slm kapadokyalı amat ben

slm arkadaslar bi suredir aranızdayım bı türlü tanişma fırsatı bulamadım ben ahmet namı dıyer motorcu amat nevşehirin ürgüp ilcesınde yasıyorum trakya üni keşan myo okuyorum işde öyle ya motor aşıgı bir ınsanım:mrgreen:[email protected]