Arama sonuçlarınız

1. kuyucadısı

canım dostum babaçinin acılı günü

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.... canım dostum babaçinin babası bir süredir kanser ile mücadele ediyordu... malesef bu savaşta yenik düşen taraf babamız oldu... Murat amcaya Allahtan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun Coşkuna ve ailesine de Rabbimden sabır dilerim. Cenaze bilgileri netleştiğinde...
  2. kuyucadısı

Acil Kan İhtiyacı

Vakıf Gureba hastanesi ortapedi bülümünde yatmakta olan Nahide Başaran için çok acele A RH (-) kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenler için iletişim numarası ; 0 535 396 85 02
  3. kuyucadısı

[istanbul mt] çadırları hazırlayın şileye gidiyoruz :)

Forum Kuralları 3.6
  4. kuyucadısı

iyiki doğdun DARKEAGLE

Muhammet abim dogum günün kutlu olsunnnnnn :flower: Allah sana nice nice saglıklı yıllar ve o yıllar içerisinde bol fotograflı dünya turları nasip etsin ::pembe:: herşey gönlünce olsun abi iyiki dogdun :rendeer:
  5. kuyucadısı

çok acil A rh(-) kana ihtiyacı

Cerrah paşa hastahanesinde bu akşam ameleyata giricek olan bir arkadaşımız için çok acil A rh (-) kana ihtiyacımız var... kan verebilecek arkadaşların bu akşam 23:00' e kadar hastaheneye gitmeleri gerekmekte yardımlarınız için teşekkürler irtibat için: Hasan Deniz 0533 773 19 79
  6. kuyucadısı

[Mt İstanbul] 09.05.2010 3. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı

her sene düzenlediğimiz yaza merhaba kahvaltısı zamanı geldi :P denize sıfır bogaz manzaralı bir kahvaltıya ne dersiniz?:bounce: cevaplar evetttt se ki eminim öyle (''hayır'' kelimesi hazinenizden az önce 10 mayısa kadar banlanmıştır) ozaman hepinizi Anadolu Hisarı Sabancı öğretmen evine...
  7. kuyucadısı

benzin sızıntısı var neden olabilir?

deponun alt kısmında benzin sızıntısı oldugunu gördüm... kablolar filan hep benzin içerisindeydi... durdugu yerde herhangi bir ıslaklık yoktu... sanırım haraket halindeyken oluşan bir durum bu... sizce neden olabilir?
  8. kuyucadısı

mt istanbul 17.04.2010 cumartesi maltepe mangal

mangala doymayan arkadaşlarım için bir mangal operasyonu daha :P karnı acıkan sohbet etmek istiyen söylecek sözü olan dost düşman herkes davetli.... yer: maltepe sahil (migros karşısı) tarih:17/04/2010 cumartesi saat:18:00 herkes kendi yiyecek içeceğini kendi getirecek... yok ben sucuk...
  9. kuyucadısı

motosikletli banka soygunu

Fatih Fındıkzade'de Bir Banka Şubesine Motosikletle Gelen Silahlı 2 Kişi, 20 Bin Lirayı Alarak Kayıplara Karıştı. Fatih Fındıkzade'de bir banka şubesine motosikletle gelen silahlı 2 kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan yaklaşık 20 bin lirayı alarak kayıplara...
  10. kuyucadısı

2009 yılı Türkiye'deki kaza dağılımı

güncel haberlerde gezinirken böyle bir araştırmaya rastladım ve sizlerle paylaşmak istedim... ******************************************************************************************************************** Türkiye genelinde geçen yıl meydana gelen yaklaşık 300 bin trafik kazasında 4 bin...
  11. kuyucadısı

[istanbul mt]21.11.09 cumartesi E-M-R-E ve Akielosun motosikletlerini ıslatıyoruz....

soguk havaların sıcak haberleri ile mutluyuz.... mtosiklet.net'in güzel insanları yeni motosikletlerini aldılar... E-M-R-E yeni motosikleti 2007 model Piaggio X9 ve Akielos yeni motosikleti 2004 model honda 600f arkadaşlar...
  12. kuyucadısı

[mt istanbul] 14.11.09 cumartesi vefakarda çaya davetlisiniz...

hava soguk... bu serin ama güzel havaları fırsat biliyoruz... içimizi ısıtıcak bir bardak çayın yanında güzel bir sohbete davet ediyoruz hepinizi... neredemi içicez çayımızı? vefakar kafede vefakar kafe - Vefa (Vefa bozacısını geçince 100 mt ileride) saat: 20:00 14.11.2009 cumartesi...
  13. kuyucadısı

[istanbul mt]04/10/09 şilede mangala davet...

04/10/2009 pazar günü şilede mangala gaz açıyoruz.... kış iyice gelmeden bi şile gezisi daha yapalım dedik... yine bol bol eglenicez... bol bol muhabbet edicez.... bizimle olmak istiyen tüm dostlarımızı şileye davet ediyoruz..... buluşma yeri: ikea buluşma saati:09:00 önemli: katılıcak...
  14. kuyucadısı

[istanbul mt] 09/09/09 milli coşkuyu birlikte yaşamaya ne dersiniz?

yarın milli takımımızı hep birlikte desteklemeye ne dersiniz. yarın bostancıda şelale kafe'deyiz... (tren istasyonunun yanı ) bizimle birlikte milli maçımızı izlemek isteyen arkadaşları bekliyoruz... :rendeer: yol tarifi için okanı arayabilirsiniz: 0545 741 10 60 gelenler 1 okan_style+1 2...
  15. kuyucadısı

[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

eglenceye tam gaz........ bu haftaki duragımız KIYIKÖY........ bir gecelik kamp kurup bütün gece şarkılarla bol muhabbetle kamp ateşimizin çevresinde eglenicez..... pazar günü deniz... kum... güneş... üçlüsü bizimle olucak..... mekanımızın adı ''yeşil vadi'' tarih:08/08/09 cumartesi -...
  16. kuyucadısı

iyiki dogdun kadirrr (KyCd) :)

allan kadiriiiii....... iyiki dogdun iyiki varsın canım benim :rendeer: yeni yaşın sana saglık huzur ve bol şans getirsin inşallah... yanındada bi r6 ve bol miktarda biz fena olmaz tabi :P nice yaşlara kadir hep birlikte inşallah :rendeer: :rendeer: :rendeer:
  17. kuyucadısı

kaskım ve ben yollardaydık :)

1 haftalık tatilimi en iyi şekilde degerlendirmek istiyodum.... şahin birincinin tavsiyesi üzerine kaskım ve ben mugla\köycegize dogru yola çıktık..... :flower: ben çıkarken gün batmak üzereydi.... gökovanın muhteşem manzarası önce karşıladı........ ve köycegizdeyim. tabi önce...
  18. kuyucadısı

[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

istanbul dışından gelen arkadaşlar gözönünde bulundurularak topik içeriği değiştirilmiştir. :rendeer: havalar bukadar ısınmışken bir şile yapıp serinlemenin vakti geldide çoktannn geçiyo bile ::148:: sabah erkenden yola çıkıcaz. mola vermeden şile agva arasında kurfallı köyü altındaki...
  19. kuyucadısı

2009 sakarya festival fotografları....

gerçekten güzel bir hafta sonu geçirdik. mt olarak gene eglenmesini bildik çok şükür :P bende olan bikaç fotografla açılışı yapıyorum :cherry: fotograflar tamamen yorumsuz :P
  20. kuyucadısı

[istanbul mt]19/06/09 smirnouf sinana hoşgeldin buluşma fotografları

yine güzel bir gece güzel bir ortamdı. yanımızda olan olmak isteyipte olamayan herkese sonsuz teşekkürler sinancımmmmm tekrar hoşgeldin :rendeer: ilk bikaç fotograf benden :wiinkk: