Arama sonuçlarınız

1. G

as gy 200 için usta tavsiyesi(yolda kaldım)

bugun saat 15 sıralarında vatan caddeside motorumdan sesler gelmeye basladı. stop ettim vede tekrar calıştırdım vede 500 m gittim. morum tekrar calışmamak uzere stop etti.su an bir otoparkta ve asya motora kadar zahmet cekmeden motorun dilinden anlayabilicek bir usta arıyorum... bana yardımcı...
  2. G

as200gy için yan canta oneriniz

ben yeni bir motor kullanıcısıyım motosikletim asya motorun getirdigi 200 cc motoru motorumu yan cantalar takarak kullanmak istiyorum piyasadakiler biraz pahalı gibi ,genelde ithal vede yüksek fiatlı markaların yan cantaları bana ekonomik vede 20 lt civarında yan cantalar tavsiye...
  3. G

tecrubeli arkadasların dikkatıne:uzun yola 250cc lik cin motorla cıkılırmı?

uzun suredir siteye uyeyi ama hala motorum yok bi 250 cc lik cın de uretilen motosikletlerden alayım dedim, alıyordum da arastırdım, tabi sadece internetten fakat bir suziki motor ustası uzak durmamı vede cin yapımı motorlarla uzun yola gidemiyecegimi bunun guvenli olmıyacagını soyledi...
  4. G

yardım:çinli motosiklet ureticilerinin int. adresleri

bana çinde motosiklet ureten firmaların internet adresleri lazım bildigim bir tane var ama polen motorun adresi digerleride lazım yardımcı olan arkadaşlara teşekkurler
  5. G

jınlun-250cc motor arıyorum

aradıgım motor 5000 km gecmemiş olmalı vede mumkunse aksesuarlı olmalı (sis farı,deri cantalar, kask, branda gibi) fiyatı verirken lutfen benim odeyecegim yaklasık 400 ytl olan alım satım masrafları ve birkac ay icinde odeyecegim muayene ve trafik sigorta masraflarınıda dusunun 2 hafta icinde...

Yeni mesajlar