Arama sonuçlarınız

1. By_StaR

TEKİRDAĞ MT GRUBU 3. GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ 29 AĞUSTOS PAZAR(bU PAZAR)

Bu sene 3.sünü düzenleyeceğimiz iftar yemeğimize bekliyoruz.. Her Ramazan ayında olduğu gibi Bu Ramazandada ARtık Geleneksel Hale Getirdiğimiz 3.Geleneksel İFTAR YEMEĞİ Organizasyonumuzda Sizlerle Buluşmanın Heyecanını Taşıyoruz! Her Sene Olduğu Gibi bu Senede Motosiklet Dostlarımızla...
  2. By_StaR

Yakın ARkadasımıza Hyosung GTR 250 ARıyoruz..

Yakın Bir Arkadasıma 2007 model ve üstü Hyosung GTR 250 aRıyoruz arkadaslar acil olarak.. Lütfen SAtmak İsteyen varsa hemen irtibata geçebilir. Bekliyoruz.
  3. By_StaR

Motorumla Takas Edecek Farklı Tarzda Motor ARıyorum :)

Anladım SS Bana Göre Değilmiş :queen: Dedim Ki Madem Değil, Bİrde Meraklısı GÖrsün baksın.. bikaç gün içinde bu Anlaşmayı Gerçekleştirirsek SAtışları Alır; Oyuncaklarımızı değiştiririz.. Hali Hazırda Tura çıkmayı düşünüyorum bende O Yüzden Acelesi Olan benimle İrtibata GEçsin... Bir Fırsat...
  4. By_StaR

MotorumLa Takas Yapmak Üzere Büyük CC Cruiser(Dragstar,İntruder vs.) ARıyorum!

Motorum KAwasaki Zx9r Im İle Takas Yapmak Üzere Yüksek Cc Cruiser Motosiklet Arıyorum.. Makinem 98 model olup gayet temizdir. çarpmalı kazası bulunmamaktadır. Ve Kupon Diyebileceğimiz Temizlikte Ve diriliktedir.. Takasta Yamaha Dragstar, Suzuki İntruder VL800 Veya Honda Shadow Tercihimdir...
  5. By_StaR

AB RH (+) aCİL kAN LAZIM.. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNE

Kuzenimin Yakın ARkadaşı İçin İstanbul MALTEPE ÜNİ. hASTANESİNE AB RH(+) kAN ARIYORUZ.. İRTİBAT İÇİN YAŞAR ÖZTÜRK 0 533 652 1564 DURUM ACİLDİR. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ---------- güncell....................
  6. By_StaR

>>cbf250 arıyoruz<<<

Yakın bir arkadaşıma Honda Cbf 250 Arıyoruz. Motoru Ben Alıcam, O Yüzden Yapılacak Tekliflerde Motordan Anladıgım göz önüne alınarak Teklif Edilecek Motor Teklif Edilmeli. Uygun Fiyatlı / Temizlik olarak iyi bir Makine Arıyoruz bilginiz olsun. Özer. irtibat [email protected]
  7. By_StaR

0 RH (-) nEGATİF kAN.. aCİL istanbul'da..

Bugün beylikdüzünde motosikletiyle kaza yapan Mustafa Berber için acilen 0(rh) negatif kana ihtiyacımız var. Şuan Şişli Etfal Hastanesinde yatmaktadır. Biliyorsunuz çok zor bulunan bir kan grubu lütfen bu haberi okuyan arkadaşlarımız herkesi haberdar etsinler. İletişim :0537 706 59 99"
  8. By_StaR

Suzuki FREEWİND 650 ARıyorum..

Merhaba 97 98 99 ve Üzeri SUZUKİ FREEWİNd 650 ARıyorum.. Satmak İSteyen FAkat HAvalarda Uçmayan Ayakları Yere Basan ARkadaşlar TErcihimdir:):)
  9. By_StaR

13 eylül 2009-trakya&tekirdağ mt 2.geleneksel iftar yemeği...

13 Eylül 2009-Trakya&Tekirdağ MT 2.Geleneksel iFTaR Yemeğine Davetlisiniz. Bu Sene ikincisini Düzenleyeceğimiz 2.Geleneksel iFTar Yemeğimize Siz Dostlarımızıda Bekliyoruz.. Bİliyorsunuz Geçen Senede Yapmıştık Ve Gerçekten Güzel Olmuştu.İnşallah Bu Senede Tüm Dostlarımızı ARamızda GÖrmeyi...
  10. By_StaR

Ledow'La GiderDim Gidemezdim derken,Gittim;GEldim 7 gün 1900 km Ege Turu/

Aslında başlarda ben bile inanmıyordum gideceğime, illa bir problem çıkar diyordum.. Ama Çıkmadı Yürüdüm gittim.. Yol Bitti Altımda..GEzi Boyunca Bana yaptığı arkadaşlık ve destek için Sitemizden SAmetrix nickli SAmet ARkadaşıma Teşekkürlerimi bir borc bilirim..:) Geçen sene sezonu...
  11. By_StaR

İyi ki DOğdun Caner KArdeşim (CANER22).!!

Sİtemizin Bir Sene içinde cup Motorla 30000 km çevirip Son Zamanlarda İnzivaya ÇEkilen kardeşimiz Edirne- Uzun Köprünün Gülü Canerim Doğum Günün Kutlu Olsun Nİce Mutlu Yıllara.......... Doğum günü Pastan Al bakalım Füü Yap Üfle :P Bu da Abinin SanaL Hediyesi...
  12. By_StaR

2. Motorumu ALdıgımdan GÖz Bebeğimi SAtıyorum 1800 ytl

250 cc lik V motorlu Ledow Marka Full Aksesuar ve Bakımlı olan GÖz Bebeğimi SAtıyorum.. SAhibinden ilan numaram 10235312 tel; 0 538 842 8210
  13. By_StaR

Kiralık motor arıyorum...

Ağustos ayının ilk haftasında kiralamak üzere uygun kira fiyatlı uzun yolu kaldırabilecek motosiklet arıyorum.. Ayrıca cevrenizde motor kiralayan firmalar varsa;buradan bana bildirirseniz sevinirim
  14. By_StaR

Sitemizden FARUK59 VE İLHANYAZICI Çıktıkları KAradeniz Turunda Haberlere Çıkmışlar :)

Dün SAat gece 1'de Tekirdağ Mt Grubumuzdan FAruk Sevim ve İLhan Yazıcının Batı KAradeniz turu Halen DEvam Ediyor.. İŞte gezi Rotaları.. VE haberin ORjinali.... Hayırlı yolculuklar bir kez daha.. http://www.ereglidtv.net/haberler.asp?haber=32902
  15. By_StaR

[TEKİRDAĞ MT]7 Haziran Pazar Hıdrellez Şenlikleri Muratlı Buluşması..

İşte Yepyeni Bir ORganizasyonla Yeniden KArşınızdayız; Trakyalılar Olarak Sezonu Bu GEzi İle Açıyoruz.. 31.si Düzenlenen Hıdrellez Şenliklerinde TEkirdağımızın Güzel İlçesi Muratlıda toplanıyoruz... Saat 13.00 Te Muratlıda Tekirdağ üzerinden GElirseniz; Girişindeki Shell Benzinliği...
  16. By_StaR

Nİce Yıllara Halil İhsan! :)

Canım KARdeşim Halil İhsan... İYi Ki Doğdun... Yeni Yaşın En güzel ŞEyleri getirir Sana İnşallah... Hep beraber Nice Senelere Kardeşim :) Al buda Benden Sana Hediye DOğum Günü PAstası:P
  17. By_StaR

2100 Liraya V motorlu Full Chopper..

Acil Sıkışıklığımdan Dolayı Cumaya Kadar SAtılıktır. Aksesuarlıdır Temizdir. Ön ARka Uzatılmış Süspansiyonlar, Ses Egzozu,Daha Büyük Ön FAr. Debriyaj balatası ve Takımı Yeni Değişti. Yağ Filtresi Yeni değişti. Ustama Göre Çok Sağlammış. 14.100 de 2007 Çıkışlı. 0 538 842 8210
  18. By_StaR

Orjinalinden Daha Temizini Satıyorum :)

Herkesin yakından bildiği TAnıdığı motorumu, Yeni Motor bulduğumdan dolayı cok uygun bir Fiyata 2.250 Ye SAtıyorum.. LEdow Cxm 250 olan markası Keeway, Bisanlarla aynı fabrikadan cıkma makineye ve Modele SAhiptir.. ÜZerinde Dikkat ÇEken Aksesurları MEvcut.. Egzos, Sis Farları, Uzun Ön...
  19. By_StaR

[tekirdağ Mt] 19 Nisan Pazar Rıhtım Buluşması Ardındanda Inecikte Sezona Merhaba

19 NİSAN PAZAR GÜNÜ TEKİRDAĞ RIHTIMDA BULUŞUYORUZ.... Buluşma sonrasında Güzelce takılıcaz ve oradanda İneciğe Şık kasap ADnan Abiye gidiyoruz... TÜm Okuyanları Bekliyoruz BULUŞMA SAATİ ;12.30 ADNAN ŞIK FİX MENÜ :P SINIRSIZ KÖFTE SUCUK SALATA SINIRSIZ AYRAN 10 YTL :mrgreen: Herkesi...
  20. By_StaR

Acil durumlarda bulunduğunuz yeri belirleme

Evet ARkadaşlar Özellikle Merhum Muhsin YAZICIOĞLU ve Beraberindekilerin geçirdikleri helikopter kazasından sonra Çok konuşuldu bu olay.. EĞer NErede Olduğumuzu bilmiyorsak ve yardıma ihtiyacımız varsa;Yerimizi nasıl Belirteceğiz ? İşte Böyle ; CEP TELEFONUNUZUN MESAJ BÖLÜMÜNE...