Arama sonuçlarınız

1. Azeri

artik benim de motorum var

Merhaba arkadaslar, Benim de artik motorum var.:P 1-1.5 haftadir binmeye basladim. Kirmizi cbr125 2006 model 4000 bakimlarini bugun yaptirdim. Hayatimi tumuyle etkiledi diyebilirim. Artik sabahlari erkenden kalkmaya gerek yok. Artik isten otobus kacirmamak icin acele cikmaya gerek yok. Tam...
  2. Azeri

Dirbike Airbagli Mont

İspanyada Dirbike şirketi airbaglı mont üretmiş. İsmi Cazadora AirBag. Dış görünüşü normal bir monttan farkı yok fakat kaza anında mont içindeki gaz sayesinde montu şişiriyor ve böylece oluşan zararları azaltmaya çalışıyor. Özellikle göğüs ve omurgayı koruyor. Çalışma şekli şöyle. Motosikletçi...
  3. Azeri

Bu da Modifiye Hayabusa LRG

Modifiyeler: - Sportech ön cam - Voodoo egzoz - Pirelli Diablo lastikler - Ant systems arka görüntü kamerası ...
  4. Azeri

Buzda saatte 219 km/saat

İki tane rus motorcu kışın motora binenemek ızdırabıyla kıvranırken akıllarına şöyle bir fikir gelmiş. Demişlerki neden buzda kaymayan dikenli lastik yapmayalım. Başlamıslar uğraşmaya fakat o kadar da kolay değil. 25mm dikenleri bir şekilde 140/60 R17 Pirelli lastiğine bağlamışlar. Her şey çok...
  5. Azeri

Yabanci transfer kabul ediyormusunuz ?

Merhaba Arkadaslar, Ben Recep Davudov, Azerbaycanliyim. Ama 6 yildir Turkiyedeyim. Istanbula bi geldik bi turlu gidemedik :P Bu motor sevdasi, nasil basladi bilmiyorum, herhalde kimse bu hastaliga nasil yakalandigini bilmiyor. Her sey bi anda oldu zaten. Yeni is yerimin oldugu yerde(kadikoy)...

Yeni mesajlar