Arama sonuçlarınız

1. RottingCrist

yamaha bws125 vs vespa lx150 ? acil.

arkadaşlar, hafta içi eşimin hafta sonları benim kullanabileceğim bir motosiklet seçimi yapmaya çalışıyoruz. ben bws125 eşim lx150 diyor. bws olursa sıfır almayı düşünüyorum lx olursa ikinci el olacak. sizin önerileriniz nedir acaba? her iki motosikletin kalitesi tartışılmaz fakat şu özellikler...
  2. RottingCrist

Yok Böyle Bir Kaza

Resimleri ekleyemedim. Linke tıklayın açılan sayfaların sonlarındaki kaza haberine bir göz atın...
  3. RottingCrist

x9 500 arıyorum.,,,

Arkadaşlar selam, Motosikletimi değiştirmeye ve Piaggio x9 almaya karar verdim. Karar verdim fakat satılık ilanlarına bakıyorum genelde galeri ilanları mevcut. 2004 model ve üstü 10.000 km aşmamış temiz ve bakımlı motosikletini satmak isteyen arkadaşlar varsa ilgilenebilirim. Galeriye fazladan...
  4. RottingCrist

Kafam çok Karışık

Arkadaşlar selam, Yaklaşık iki aydır motosikletimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat marka ve model konusunda çok kararsızım. AN400, Atlantic500 ve X9evo modellerinden birisini istiyorum ama bir türlü karşılaştırma ve kullanıcısından bilgi edinme fırsatım olmadı. Amacım biraz cc büyütmek ve yaz...
  5. RottingCrist

Eski Kask

Arkadaşlar selam, Eski filmlerde genelde nazi motosikletli birliklerinin kullandığı pilot kasklarını andıran deriden yapımış ve boks kasklarına benzeyen kasklardan vardı. Vizörsüz oldukları için gözlük takmak gerektiren kasklardan. Bunlardan bulabileceğim veya elinde olan arkadaşlar varmı...
  6. RottingCrist

EDS kameraları hakkında

Arkadaşlar selam, Bildiğiniz gibi artık hemen hemen her yerde EDS kamerası uyarıları görmeye başladık. Diğer şehirleri bilmiyorum ama İst. da sıklıkla karşımızı çıkıyor. Özellikle 1. köprü yolunda sık sık karşılaşıyoruz. Bu trafiği bilen arkadaşlar şunu da çok iyi bilirler ki motosiklet...
  7. RottingCrist

maxi scooter yardım

Arkadaşlar selam, Şu anda 150 zat motorum var fakat artık kesmemeye başladı. Uzun yol ve hız için biraz daha güçlü ve kaliteli bir mamkine almayı düşünüyorum. Brugman AN400 / Majesty YP400 veya SilverWing araştırıyorum. Fiyat olarak bana en uygun olanı Brugman gözüküyor sizden ricam kullanan ve...
  8. RottingCrist

scooter modifiyesinde son nokta buyurun görün

Arkadaşlar, Nette dolaşırken bu siteyi buldum sanırım japoca fakat resimler herşeye bedel. Adamlar son noktayı koymuş. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. http://www.motoboxseki.co.jp/sbs/custom/scooter.02.html
  9. RottingCrist

Runner 180 tavsiye ve deneyimler.

Arkadaşlar selam, Bundan bir süre önce bir Runner 180 kullandım ve bunun bir scooter olduğuna inanamadım. Yolla dalga geçer gibi gidiyor resmen aşık oldum . Motor sahibi arkadaşım 2. ellerinin uygun olduğunu fakat bazı problemler olduğunu söyledi. Kullanan veya hakkında bilgi verecek...
  10. RottingCrist

150 zat ile 13.000 Km

Arkadaşlar selam, 2005 yılında İstanbul trafik çilesinden bıktığım için motosiklet sahibi olmaya karar verdim. (ilk olarak ehliyet tabiki) Daha sonra uzun incelemeler, bütün kötü örneklere ve tavsiyelere ramen Mondial 150 zat aldım. Kullanmaya başladıktan sonra birçok kişi tarafından yanlış...

Yeni mesajlar