Arama sonuçlarınız

1. ethemm76

50 CC scooter..yardım..

Selamünaleyküm arkadaşlar. 2 hafta önce yuki sonoopy 50 CC. scooter aldım. Şu anda 200 km.de daha. Alırken 800 TL.fark vererek 100 CC.yaptirdim. güzel. Bayir cikmasi..seriligi..ara hızlanması harika. Fakat...motor ilk hareketi almak için dahi çok yüksek devir çevirmesi gerekiyor. Oldukça yüksek...
  2. ethemm76

Hangi lastiğin yanak boyu fazla ?

Arkadaşlar 10 inç scoter lastikleri arasından yanak boyu en yüksek olan lastik hangisidir bilen varmı ? 2-3 mm. kadar azda olsa Motorun yükselmesi için. Hangi lastiği almalıyım ? Ne kadar..kaç mm.fark eder ? Bilen varmı ? 100-90-10 ? 90-90 10 ? 3.5-10 ?
  3. ethemm76

cbf 150 2011 model 52 bin km.de (bol hediyeli)

Arkadaşlar..motorum satılmıştır. Salı günü noter satışı yapılacaktır. Motorumu..benim kadar temiz bakacağı konusunda güven veren bilinçli bir kullanıcı kardeşime verdim. İyi günler de..kazasız belasız kullanmasını dilerim. Satmış olduğumun görülmesi açısından ilanımı bi kaç gün daha bekletecek...
  4. ethemm76

Cbf 150 yeni kasa, rakım yükseldikçe motor aptallaşıyor...

Arkadaşlar.. 2011 model yeni kasa cbf 150 sahibiyim ve bir sorunumdan uzunca ..örneklerle bahsetmek istiyorum. Motorun ilk sahibiyim. 2011 den beri bende. Dolayısıyla..ben bu motorla ..yakın olması kaynaklı..bi kaç kere Bursa Uludağa gitmiştim. Bana 120-130 km falan. önceki senelerde.. motorun...
  5. ethemm76

Cbf 150 / 2011 model / çok temiz

Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar dilerim. Yakın ir akrabam, 3 ay önce almış olduğu cbf 150 motorunu acil nakit ihtiyacı vukuu bulduğundan dolayı satıyor. Motorda kesinlikle hiç bir masraf yok. ön arka swallow lastik var.. lastikler yeni.. 20 bin km den sonra takılmış. Ön arka fren balatası ve...
  6. ethemm76

Honda Cbr 125 Hk. Yardım..

Arkadaşlar, yarın yakın bir akrabama, çok samimi olduğunu söylediği, iş yerinde aynı ofiste birlikte çalıştıklarından bahsettiği bi arkadaşından satın almayı düşündüğü bi cbr 125 e bakmaya gideceğiz, benimde gelmemi rica etti. Söylediğine göre motor 2005 model ve 40 binde, dışardan görülebilen...
  7. ethemm76

(cbf 150 eski kasa) komple gösterge paneli

2009 model olan eski cbf 1520 motoruma ait, 33983 km de devir saatli panel ile değiştirmek istediğimiz için çıkarttığımız, çiziksiz ve hasarsız gösterge panelini, arkasındaki orjinal izole malzemesi olan arka şamreli ile birlikte bayi fiyatının yarı fiyatına, 90 tl karşılığında satıyorum. Alan...
  8. ethemm76

Koray harikalar yatattı. (Cbf 150 H4 Xenon montajı)

Merhaba Arkadaşlar, bi kaç hafta önce Ahmet arkadaşımız, grup içersinde sohbet ederken (Ya Ethem, senle bi h4 xenon işine girelim. 100 tl 50-50 bölüşürüz. Ambalajda 2 ampul 2 balast var. Şu dandik farlardan kurtulalım) dediği an xenon kafamda selektör yapmaya başlamıştı zaten :) Bu uzun süredir...
  9. ethemm76

Dış lastikleri kendimiz değiştirebilirmiyiz ? Destek lütfen..

Arkadaşlar, cbf 150 motorum var. Arka teker için bi dış lastik aldım ve kargo ile geldi. Bunu kendim değiştirebilirmiyim sizce ? Tekeri söküp takabiliyorum. Eski dış lastiğide sanırım 2 tornavida yardımıyla çıkartabilirim. Yeni lastiği takmak konusunda zorlanırmıyım sizce. Bunu yapmanın özel...
  10. ethemm76

2099 cbf 150, 22700 km de, yeni michlen lastik, yeni muayene,

Arkadaşlar, fiyatımızı sezon sonu acil motoru paraya çevirmek istediğimizden 3200 den 3050 tl ye çektik. İlan linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-henuz-1000-km-de-michalen-on-arka-lastik-62445654/detay/
  11. ethemm76

2009 model cbf 150 - 2013 e kadar muayene - yeni michalen lastik

Motor Siyah renktir. Çok temiz ve bakımlıdır. 22700 km de dir. Henüz henüz 1000 km de Michalen ön arka lastik bulunmaktadır. Shad arka çanta 30 lt Görüşü iyileştirmek için Orj. aynaları sökülüp ybr aynaları takılmıştır. Kapalı garaj motorudur. 3200 TL istiyoruz. Ayrıntılı bilgi için ilan...
  12. ethemm76

Kurye firmalarına motosiklet kiraya vermek hk.

Arkadaşlar, bi sorum olacak, kardeşim 2009 model şahsi kullandığı cbf 150 motorunu yeni kurulacak olan bir kurye firmasına kiraya vermek üzere, şu anda fiyat konuşulmamış, fakat iki tarafta istekli. Ayrıca kurye firması sahihi kardeşime motoru cuma akşamları teslim edebileceklerini, pazar...
  13. ethemm76

Sahibinden (LPG) li Burgman 400 ilanı :)

Slm arkadaşlar, burgman ilanlarını kurcalarken beni gerçekten şaşırtan bi ilan gördüm ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Vatandaş yapmış. Bi fotoğraftada bagajın arka kısmında ufak bi lpg tankı konulduğu görülüyor. Sizce bu yapılan uygulama yasal olabilir mi ? Yani ruhsata işli veya değil...
  14. ethemm76

Sıfır Sym Gts 250 mi, yoksa 2. el 2005-2006 burgman 400 mü ?

Arkadaşlar, 2-3 ay içinde bu iki seçenekten birini almayı düşünüyorum. Enjeksiyonlu 2010 model Sym Gts Evo 9300 tl, 2009 model sıfır halen satışta var. buda 8500 tl civarında. Alacağım motor 3. motorum olacak. Motosiklet deneyimi olarak daha önce 20 bin km mondial 150 Hs scoter ve sonrasında 25...
  15. ethemm76

Motoru olupta arabası olmayan evli arkadaşlar ? Nasılsınız :) ?

Arkadaşlar, çevremden şu şekilde bi baskı görmekteyim. Ailem, akrabalarım, arkadaşlarım ve moto kültürüne uzak olan herkez den (Sat o motoru al bi araba, bak hadi sen binersin de eşin kışın nasıl binsin, hastalık olur sağlık olur, kış kıyamet araba ihtiyacınız olur. Yarın öbürgün çocuğunuz olur...
  16. ethemm76

Mete_Han&Ethemm76 nın Çınarcık-Esenköy-Armutlu turu

Slm arkadaşlar, Dün sabah Metehan la yapmış olduğumuz telefon görüşmesinin devamında planladığımız, Subaşı (köyüm)-Yalova-Çınarcık-Armutlu istikametini kapsayan gezimizle ilgili sizlere renkli kareler aktarmak için arife günü olmasına rağmen zaman ayırarak bir an önce seyrinize sunmak istedim...
  17. ethemm76

Cbf 150 lerle 1800 km Ege-Güney turu..

Slm arkadaşlar, 5 gün süren gezimizden geçen Cumartesi günü akşam üstü döndük, 2 cbf 150 3 kişi çıktık ve toplamda 1800 km yol yaptık. Tek sıkıntı yeteri kadar zamanımızın olmamasından dolayı 5 günün 2 gününün yolculuk esnasında geçmiş olmasıydı. Elbette çok yer gördük ve çok fazla yol yaptık ve...
  18. ethemm76

Motor hacmi büyüdükçe yedek parça grenaj vs fiyatları neden yükselir ?

Bunun mantığını bilen varmı arkadaşlar ? Bunun mantığı sizce nedir ? cbf 150 400 tl ye motor sıfırlıyor cbf 250 2500 tl, orjinal parçalarla. cbf 250 nin ön gösterge paneli komple..900-1000 tl gibi cbf 150 nin 198 tl.. Bu sadece hondada değil. Bütün markalarda böyle.. Mesela ön arka dişli zincir...
  19. ethemm76

Fethiye' de acil çadır kampı ? Bilen varmı ?

Arkadaşlar, 21 temmuz salı sabahı 04:00 gibi 2 cbf 150 Kocaeli' den Fethiye' te yola çıkıyoruz. Çadır kampı düşünüyoruz, fakat netten yaptığım araştırmalarda kamplarla ilgili sağlıklı bilgilere ulaşamadım. Tam beyeniyoruz, hıh bu olur bak arayıp bi görüşeyim falan diyorum. Sonra bi öğreniyorum...
  20. ethemm76

Cbf 150 Fotoğraflarla açıklamalı yağ değişimi..

Merhaba Ark..lar. Yağ değişiminin önemini hepimiz biliyoruz. Cbf 150 için konuşursak 4000 de bir bakım için servise gidildiğinde servis yağını zaten değiştiriyor. Kimi servisler 4000 km aynı yağ ile kullanılabileceğini savunurken bazı servisler 2000 de bir yağ değişimi yapılması gerektiğini...

Yeni mesajlar