Arama sonuçlarınız

1. ibrahimkent

Motorsikletim start almıyor!

Selam, Üç senedir mondial 125 zn kullanmaktayım.Motorsikletim 12.000 bakımından yeni çıktı.Sorunum şu; Bu sabah gayet güzel çalıştı herzamanki gibi,aksam benzin almaya gidecektim motor çalışmadı.Otamatik star aldırıyorum,tık sesi geliyor gerisi gelmiyor.Ayaktan aldırayım dedim ondad bir...
  2. ibrahimkent

Ehliyetsiz ve kasksız arkadaşlar Dikkat!!!

Bugün acarkent'ten geçiyordum,çevirme vardı.Uzaktan dikkatimi çekmedi ama poliş durdurduğunda sağ tarafıma baktımla kaldım 3 çekici üzerinde yaklaşık 15-20 motor yüklemişler.Ehliyet ruhsat sordu verdim hemen korumalarda tam zaten.5 dk fln beklettiler sonra bir kişiyi daha cevirdiler ehliyet...
  3. ibrahimkent

part time...

Haftanın 3 günü 18:00 01:00 arası saatlerde öğrencilik hayatıma destek olacak part time iş arıyorum. A2 ehliyetim vardır.
  4. ibrahimkent

Rölanti ayarı ile bir sorunum var.

Selam arkadaşlar; Bugün motorumu periyodik bakımından aldım.Sorunu kısaca özetlemeye çalışacağım. 1..Motora hiç gaz vermeden kendi kenine gidiyor.Bu bir sorunmudur? 2..Gaz elciğinde önceden boşluk vardı, şimdi ise hiç boşluk yok.Aceba gaz elciğinin boşluğu alındığı içinmi devamlı gaz veriyor...