Arama sonuçlarınız

1. cifi82

2008 Doğumlu CBF150 ( Kırmızı ) Hatay/İskenderun

2008 Doğumlu CBF150 ( Kırmızı ) Hatay/İskenderun 2900 ytl 8200 KM' de 2900 ytl ( Son Fiyat ), ( Aksesuarlı ) O bir CBF 150 , bana hiç ama hiç sorun çıkartmadı ( sıfır aldım ) , şuan 8200 km de , göz bebeğim gibi hassas davrandım ona , pastasını cilasını eksik etmedim sürekli 97 oktan benzin...
  2. cifi82

CBF 150 elektronik ateşleme İptal :((

Arkadaşlar; makinamı 2 ay oldu alalı ve bugün rutin bir şekilde çalıştırmaya kalktım her zamanki gibi marş düğmesine bastım 1 sefer o malum ses olan normal çalıştırma sesi geldi sonra hiç çalıştıramadım tık edio kalıo, tık edio kalıo... Bende akümü boşaldı felan die yokuş aşağı 2.vitese takıp...
  3. cifi82

Kavuştum Cbf si bi ef 150' me...:)

Merhaba motosever arkadaşlar; 13 Şubat 2008 tarihi itibariyle kırmızı elmalı şekerime kavuştum.:) Bu pırıl pırıl kristal kırmızısı makinaya ( siyah istiodum ellerinde yoktu ) sınırlarımı zorlayarak kaskı,yan ayaklığı,36lt çantası, hırsızları oyalamak için çelik kilidi, soğuktan ve yağmurdan...
  4. cifi82

Cbr 125 r (2.el) ve Yamaha Ybr 125( sıfır)

Arkadaşlar; motosiklet alemine yeni katılanlardanım ben de... Hepinize merhaba öncelikle... Taze bismillah bi sorum olucak değerli siz motosiklet severlere... Yakın zamana kadar motosiklet almayı düşünüyorum ve bi türlü karar veremediğim 2 marka, 2 farklı kategorideki motosiklet için sizden...

Yeni mesajlar