Arama sonuçlarınız

1. E

Arkadaşlar Ruhsatım Kayboldu

Selamlar bugün kadıköy den ethemefendi caddesine giderken ruhsatımı düşürdüm plaka 34 EY 5160 eğer bulan olursa 532 666 98 47 numaralı telefondan bana ulaşırsa çok sevinirim...
  2. E

Suzuki c 800 egzoz

Selam arkadaslar enjeksiyonlu bi motora saglikli bi sekilde egsoz takmam icin neler almam lazim egzozun disinda bildigim kadariyla lambda sensorlu bi egzoz olmasi lazim suzuki c800 icin vance hines in boyle bi egzozu varmidir acaba? istedigim egzoz...
  3. E

Suzuki Fym 250

Marka: Fym Model: Grand Eagle 250 KM: 9800 Renk: Gri Fiyat: 1500 Açıklama:Komple motoru yenilendi İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy / Caddebostan İletişim: 0535 313 35 08 arkadaşlar siteye resim koymayı bilmediğim için sahibindendeki ilanımın linklini koyuyorum buraya...
  4. E

Vurup kaçma?

İyi geceler Bugün sahil yolunda sağ şeritte ilerilerken park etmiş bi araba kapısını açıp beni düşürdü polis çağırdım "çok kaza var gelemeyiz" dedi 2 saat yağmur altında bekledim kadın haklı olduğunu iddaa etti bide kadının plakasını cep telefonu numarasını aldım karakola gittim mahkemeye baş...
  5. E

Motorsiklet kiralama?

Selam millet pazartesi motorumu tamire vericem 10 gün yok ee bende günlük ulaşımımı motorsikletle sağlıyorum mecburen bi hafta falan bi motorsiklet kiralamak durumundayım ama istanbulda vespa dışında bilmiyorum nerden kiralanır vespada scooter olduğu için bende scooter kullanmak istemediğim için...
  6. E

2. vitese atıyorum boş ta gidiyo

Selam herkese masai grand eagle motorum 2. vitese attığımda boşta gidiyo 3 attığımda devam edebiliyorum sorunu nedir acaba? şimdiden teşekkürler...
  7. E

Debriyaj balatasımı acaba???

daha 2 günlük motorumu halletmeyi başardım bugün artçımla ilerlerken 1. viteste debriyajı bırakmama rağmen motor gaz almadı tekrar tekrar denedim ancak nafile motorum masai grand eagle sizce ne olmuş olabilir??? bide bu iş bana kaç liraya patlar şimdiden teşekkürler...
  8. E

akü..as 125 t

herkeze selamlar asya 125 t motorumun aküsü bitti daha 1 haftalık motor kullanıcısıyım amatörüm haliyle akücüye kadar motorumu nasıl çalıştırabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Yeni mesajlar