Arama sonuçlarınız

1. TumGeceRock

Mondial 150 zat yardım

Selam arkadaşlar. Öğrenciyim ve şehiriçinde kullanım amaçlı scooter almayı düşünüyorum. İstanbul' da oturuyorum. Büyük kasalı birşey istiyorum. Sanırım onlara maxiscooter deniyor? Fazla param yok. Taksitle alacağım. Kartsız taksit yapan bir yer buldum oradan alacağım. Başka yerler biliyorsanız...
  2. TumGeceRock

Motosiklet taksitle alım

Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın iki tane topik açılmış. Sebebini anlamadım. Bende bari içeriği değiştireyim dedim. ;Yaklaşık 1 aydır sürekli burada modeller hakkında bilgi edindim. 2000 TL bütçem var. Taksitle almak istiyorum tabi. Siz scooter olarak ne almamı önerirsiniz. Büyük kasalı...
  3. TumGeceRock

Motosiklet taksitle alım

Selam arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayım. Öğrenciyim. Scooter almayı düşünüyorum. Yaklaşık 1 aydır buralarda okuyucuyum. Şimdi arkadaşlar sorum şu. Acaba İstanbul' da kredi kartı ile değilde normal olarak taksitle motosiklet satan bir yer var mı bildiğiniz? Yani senetle oluyor sanırsam...
  4. TumGeceRock

Motorsiklet galeri veya mağazaları

Selam arkadaşlar. İstanbul' da bildiğiniz böyle motosiklet satıcılarının yanyana veya karşıkarşıya yakın bol bulunduğu bir yer biliyor musunuz? Böyle bir yer var mı? örneğin vatan caddesi üzerindeki otomobil galerileri veya satıcıları gibi. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...