Arama sonuçlarınız

1. ciscokid

sen beni görmedin

aşağıdaki yazı e-mail yoluyla geldi hoşuma gitti sizlerle paylaşıyorum. Amerika'dan bir alıntı Markette kasa kuyruğunda sana yaklaştığımda çantana sarıldığını gördüm. Fakat sen benim geçen pazar günü bağış tabağına fazladan 10 dolar bıraktığımı görmedin. Kaldırımda yanımdan geçerken çocuğunu...
  2. ciscokid

Maxi scooter tavsiyesi

sevgili arkadaşlarım.150 cc lik çinli scooter'ımdan 3 yıl sonra 2.el maxi scooter'a geçme kararı aldım ama tavsiyeye ihtiyacım var.istediğim maxi nin özelliklerini aşağıda sıraladım.bu isteklerime en yakın maxi tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. 1-kalıplı,oturaklı ve gösterişli olacak...
  3. ciscokid

ilginç bir olay

sevgili arkadaşlar.bugün çok ilginç bir olay yaşadım.sizinle paylaşmak istedim. dün sabah erkenden işe gitmek için çinli 150 cc lik scooterime bindiğimde farlarının sol sinyalin yanmadığını ,kornanın ve benzin göstergesinin çalışmadığını gördüm.bunun dışındaki tüm elektrik aksam çalışıyordu...
  4. ciscokid

yağ değişimi

önceki yağ değişiminden kalan yaklaşık 150 cc castrol power 1 scooter (18 ytl) yağ var.yeni almak istediğim yağ ise shell advance vsx 4 (11 ytl).castrolden artan yağı shell ile birlikte kullanırsam sakıncası olur mu ? shell 'e geçme niyetim ekonomi.biri 18 diğeri 11 ytl civarında.
  5. ciscokid

nasıl taşıyorsunuz

sevgili arkadaşlar 150 cc scooter kullanıcısıyım.motorda 31 lt çanta da var.ancak çantaya ve bagajına ancak kilit,zincir,kask,maske,eldiven ,küçük bir tamir seti ve branda sığıyor.diğer korumaları yani dirseklik,dizlik ve sırtlık gibi korumaları nereye sığdıracağım.sizler motorunuzu bir yere...
  6. ciscokid

korumalı mont

sevgili arkadaşlar...eski ama derisi güzel kullanmadığım bir montum var.bunu motorsiklet için korumalı mont haline dönüştürmek istiyorum.armode'nin sırtlık ve dirsekliğini satın alarak (uygun fiyatlı olduğu için) montuma derby yapıştırıcısı ile yapıştırsam amacına uygun bir korumalı monta...
  7. ciscokid

yağmurlara hazırlık

sevgili arkadaşlar... cheeta 150 T2 motora sahibim.daha 400 km'de.işin acemisiyim ve sürekli yazılarınızı takip ediyorum.sizlerden çok şeyler öğreniyorum ve öğrenmeye devam edeceğim. malumunuz ağustos sonu yağışlar her zaman başlayabilir.bu nedenle anti pas ve yağlayıcı kimyasal spreyler...

Yeni mesajlar