Arama sonuçlarınız

1. S

Nolan N84 Yan Kapağı ve VPS

Merhaba, Nolan N84 kaskımın sol yan kapağını kaybettim. İnternetten baktım ama satan bir yer bulamadım. AYnı şekilde VPS ( güneş siperliği ) de aramaktayım ama bulamadım. Satan bir yerbiliyorsanız sevinirim....
  2. S

Motorum Çalışmıyor :(

CBF 150. 2 aydır kolum kırık olduğu için motorum çalışmadı. Jikleyi açıyorum, marş basıyor, bi süre sonra jikle kapalı gas hala açık bekliyorum ( ki bu süre 5 dakikaya kadar çıktı ) ama gazı bırakında rölantiye düşmden hemen stop ediyor. Kışın bekleyen motorlarda akü bitmesi olurmuş ama akü...
  3. S

Cbf 150 Top Case

Selamlar, Yakın zamanda CBF 150 almayı düşünüyorum fakat top case konusuna hiç aşina değilim açıkçası. 1 adet full kask+ dizlik+eldiven+t-shirt ve ufak ıvız zıvır koymak için minimum hacim ne olmalıdır? Öteki taraftan CBF 150 için de maksimum hacim sınırı varmıdır?
  4. S

Değerli Tavsiyeleriniz

Belki burada yüzlerce kez soruluyor ve siz sıkıldınız fakat herkes kendine göre cevaplar bekliyor Boyum 1.88, Kilom 95. İlk motorum olacak. Motoru İstanbul Anadolu - Avrupa arasında ev iş olarak kullanmayı düşünüyorum. 1) 0. km CBF 150 , 2. el CBF 250, 2.el Hyosung RT 125 seçeneklerim var...
  5. S

Tavsiye

Merhaba herkese, Bu forumdaki ilk mesajım. İstanbul trafiğinden bıkmış, hergün iş için asyadan avrupaya geçen biri olarak bıktım artık :) Amacım şehiriçi trafiğini ekarte etmek ve endeğerli hazinemiz zamanı daha iyi değerlendirmek. Tavsiye edeceğiniz şehiriçi araçları nelerdir? Fiyat olarak...