Arama sonuçlarınız

1. metalgod

Youtube neler olmuş

vay anasını youtubeda yasaklandı... Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi 17/01/2008 Tarih ve 2008/55 nolu kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir. Access to this web site has been suspended in accordance with decision no: 2008/55 of T.R...
  2. metalgod

bugatti

Vv2dkd1ZiO0& şoke oldum :queen: nası oluyo 100 metre herhalde birdde frenaj farkı bu gördüğünüz araç 1000 beygirin üstünde :queen:
  3. metalgod

oynayın bakalım crossçular :)

http://www.miniclip.com/games/trials-2/en/ oynayın bakalım bitirebiliyonuzmu :)
  4. metalgod

FOX TV de Anlat Bakalim Yarisması

FOX TV de Anlat Bakalim Yarisması :p koptum yaa:)) Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: DIZ - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? - Ohaaa! Kelime: ZEBANI - Allahın...
  5. metalgod

Hyosung Fight Club

Merhaba arkadaşlar :) Kafamda bişi tasarlıyodum kendi kafa dengim 3-5 kişi bulabilmek için... Hyosung Fight Club ı kuralim diyorum :) Yani 250 cc hyo cometi yada r ı olan yada bu makinalara denk motoru olan arkadaşlarla bi gaz takımı oluşturalım... amacın ne len senin manyakmısın derseniz...
  6. metalgod

Bayramda yol yapıyorum varmı gelen?

Merhaba Arkadaşlar Kurban Bayramı dolayısıyla yol yapmayı planlıyorum... Akraba ziyareti falan işte... İstanbuldan yola çıkıcam... İzliceğim harita Aşşağıdaki gibi bayramda bu istikamete gidecek arkadaşlar varsa beraber yol yapalım... yok ben yol yapmak istiyorum.. ama o tarafta ne işim var...
  7. metalgod

biraz önce süper bi şekilde gecenin ikisinde kapıda kaldım

merhaba arkadaşlar ii geceler :queen: ben bu aptallımı sizinle paylaşmak istedim çünkü tek başıma gülmek keyifli olmuyo :queen: birazdan gkn gelecek alacak beni bişiler atıştıracaz :) malumunuz bende anahtar yok ev arkadaşlarımda yok evde.... genelde bizim kapıyı kaşıkla açıyoduk biz :queen...
  8. metalgod

Hyosung yedek parça!!

Merhaba arkadaşlar Yücel Motoru bilirsiniz.. maslak sanayide suzuki ve hyonun yetkili servisidir kendileri kalitelerinden ödün vermezler.. .. bana ikinci kazık girişimini yaptıkları için bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.. motorumun krank kolu kırıldı dolayısıyla piston silindir yuvası...
  9. metalgod

kurban bayramı neticesiyle bi soru ?

merhaba arkadaşlar kafama bişi takıldı gece klonlanmış koyundan kurban olurmu acaba ? yani şu klon koyun dollyi kurban diye kesebilirmiyiz. :queen: yoksa bi tane alıp klonlayıp ikinci koyunnu beleşe getiriyoz diye kurban sayılmazmı :queen:
  10. metalgod

[MT İstanbul] 18 Kasım 2007, Pazar Motosiklet 2007 Fuarı

15.İstanbul, Uluslararası Motosiklet Fuarına Gidiyoruz Buluşma Tarihi:18 Kasım 2007, Pazar Buluşma Saati: 12:00 (12:30 Hareket) Buluşma Yeri: Mimar Sinan Üniversitesi Yanı Google Map {Üniversitenin yanındaki park} telefon numaram : 05557009834 Biletleri merak etmeyin :queen: biletler...
  11. metalgod

çocukluğum :)

işte arkadaşalr ben çocukkene böyleydim :queen: hatıralar gözümde canlandı vaybe ne günlerimiz geçti o scooterla :queen: eQzoxo6_AzQ tabii bu videoyu bulmamda aye isimli üyemizin inanılmaz katkısı oldu teşekkürler murat abi :) :queen:
  12. metalgod

r6 siyah

r6 nın siyahıyla biraz oynadı potoşopta :) canım sıkıldı vakit öldürüyodum o yüzden fazla üzerine düşmedim dandik oldumtrak..
  13. metalgod

Motosikletib DUKE ü KTM superduke990

Motosikletib DUKE ü KTM superduke990 hayalim:pale: ywCmhpsXxwE
  14. metalgod

bu da benim tatlı kızım :)

itiraf ediyorum pınarın cometini ben aldım :mrgreen: kullanmaya başlayalı 20 gün civarı oldu 20 günde 4000 km civarı yaptığım için foruma koymaya pek fırsat olmadı :) tatata;
  15. metalgod

ducati999 vs. lamborghini gallardo

iki taşıtı aynı piste sırayla çıkartmışlar.. tur zmanlarını oranlamışlar ve iki videoyu üst üste montajlayıp hangisinin virajları daha iyi aldığını felan göstermişler süper EeP0_aLvc0I
  16. metalgod

motosikletli tabutlar...

soru.: merhaba ben r6 alıcam sizce nası bi motor.. arıza nedenleri felan nelerdir? mt forumcana cevap vermiş... 125le başla sonra 250 500 600 750 1000 1100 1300 diye gidersin bak güzel bi yol ___________________________________ bu yolla gidersen ölmessin 125 cclik bi makineyle can tehliken...
  17. metalgod

Kanuni cheeta 125 cross

yardır git arkadaşımızın isteiği üzerine yantılamaya çalışıyorum :) c.1) ilgiliyim hatta müzisyenim :P c.2) öncelikle belirteyimki hocam kanunin yanılmıyorsam tüm modelleri çinlidir... sadece marka türk markası o kadar... ben cheeta 125 kullanıyorum aslında benim gibi bi adamı iyi idare...
  18. metalgod

Cort GB34 A 4 telli bass gitar

Merhaba arkadaşlar 3. gitarımda elimde olduğu için kardeşimde daha bas çalacak kadar kuvetlenemediği için ona aldığım 2 yıldır evde yatan tertemiz çiziksiz sunrise kasa bass ımı satıyorum... zaten artık 4 telli çalmıyorum.. illaki ihtiyaç olur ama satıyorum işte neyse fazla uzatmadan resimlerine...
  19. metalgod

piston segman krank v3

:queen:merhaba arkadaşlar bu başlığı görenler sanacakki gene daattım yok bu sefer başardım.. :queen: tekirdağ istanbul arasındaki yolu 3. denememde başarıyla tamam ladım nası oldu bende şaştım hatta benzinim bile bitmedi :queen: hatta çok da çabuk geldim yolbotunca yağmur altında erişan olmama...
  20. metalgod

drummsmania super mario

super mario yu bilirsiniz adam süper davul yazmış olaya bakın :cat: http://www.youtube.com/watch?v=SZqwvjwqwK4 http://www.youtube.com/watch?v=SZqwvjwqwK4